Grote opkomst bij clinic “Omgaan met pesten”

Op maandagavond 22 december is er een clinic “omgaan met pesten” georganiseerd voor de jeugd en mini trainers. De 19 aanwezige trainers/sters hebben praktische adviezen gekregen om het positief zelfbeeld en de weerbaarheid van kinderen te beïnvloeden en te vergroten.

De docent Frans Veelers wist de stof enthousiast, boeiend en met voorbeelden aan de trainers over te dragen. Uit de statistieken blijkt dat 1 op de 6 kinderen gepest wordt. Een reden te meer voor onze trainers om alert te zijn en de symptomen van pesten vroegtijdig te kunnen herkennen, zodat Ecare Apollo 8 een veilig en plezierig sportklimaat kent voor alle leden.
Terecht werd opgemerkt dat ook pesten voorkomt bij oudere spelers/sters. Vandaar de suggestie om deze clinic eens te herhalen voor alle trainers/sters.

Frans Veelers en Ronald Schepers, de buurtsportcoach van de gemeente Borne, werden bedankt en een fles wijn overhandigd.
Voor diegenen die de clinic gemist hebben en een hand-out willen, kunnen deze aanvragen bij de Technische Commissie via de contactpagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.