post

Gezellig en sportief ledenmixtoernooi

Waar we vooraf hoopten op 50 tot 60 deelnemers verwelkomden we donderdag 20 april ruim 90 mensen voor het ledenmixtoernooi van onze volleybalvereniging! Vanaf 19.00 uur stroomde de zaal vol met volleyballers van jong tot wat ouder en zochten de tijdelijke teamgenoten elkaar op om zich samen voor te bereiden.

De teams waren van tevoren samengesteld, waarbij er zoveel mogelijk gemixt is: van meisjes C tot de recreanten en alles wat er tussen zit. Het toernooi werd gespeeld in twee poules van elk 5 teams en de wedstrijden duurden een kwartier.

De teams die niet speelden floten een andere wedstrijd, verzorgden er de telling of waren druk in de weer met opdrachten op de bingokaart die was uitgereikt. Deze alternatieve bingo zorgde voor een hoop hilariteit. Ieder team had verschillende challenges om uit te voeren vast te leggen op video; van een originele teamfoto tot het maken van een panna bij speelsters of staf van Dames 1. De resultaten waren erg leuk!

De beide poulewinnaars speelden de finale en wat is daar een betere plek voor dan het center court van De Veste! Speciaal voor de eindstrijd waren een eerste en tweede scheidsrechter, lijnrechters, ballenmeisjes en zelfs Aapollo geregeld. Met de andere teams als publiek werd er een spannende finale gespeeld.

Finale ledenmixtoernooi 2023.

Het toernooi sloten we in het sportcafé af met de prijsuitreiking, hapje en drankje.

Wat ons betreft was het een geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is. We willen alle deelnemers bedanken voor een leuke, gezellige en sportieve avond!

Dames 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.