post

GALA nieuwe ballenleverancier Apollo 8

Volleybalvereniging Apollo 8 gaat in de komende jaren spelen met GALA volleyballen. In januari werd hiervoor een sponsordeal gemaakt met de importeur van Gala, Gidion BV.  

Gidion biedt Apollo 8 korting op de aanschaf van ballen en trainingsmaterialen. Ook kan Apollo jaarlijks tijdelijk gebruik maken van trainingsmaterialen zoals blokborden, spronghoogtemeters of een ballenmachine. Het bedrijf stelt tevens 24 ballen beschikbaar aan Dames 1.

Waardevolle deal
Apollo 8 zal bij de aanschaf van nieuwe ballen voor de vereniging, ook kiezen voor GALA. De GALA volleyballen worden voorzien van het Apollo 8 logo. Dat betekent dat in de komende jaren de Mikasa ballen worden uitgefaseerd. ‘We zijn blij met deze deal’, reageert  een verheugde Jacqueline Holsink. Dit kon alleen gerealiseerd worden doordat we in de eredivisie spelen. Het is winst voor de hele vereniging, hier hebben we allemaal baat bij. We kunnen nu voor alle teams (selectie- en breedte) ballen goedkoper inkopen en er worden ballen beschikbaar gesteld voor de topsportkant van Apollo 8. Een waardevolle sponsordeal’.

‘Kampioensballen’
‘Apollo 8 is een grote volleybalvereniging in Nederland. Ze spelen eredivisie, hebben een goede jeugdopleiding en hebben een grote achterban. Ik ben er dan ook ontzettend trots op dat wij met GALA deze deal hebben kunnen maken. Inmiddels is de eerste wedstrijd met deze ballen gespeeld tegen VC Sneek. De kampioenspoule is bereikt, hopelijk kunnen we aan het eind van het seizoen zeggen dat de GALA ballen ook de kampioensballen zijn’, reageert Mark Meuleman van Gidion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.