Ga mee naar de bekerfinale op Tweede Paasdag!

Dames 1 gaat proberen om voor de tweede keer in de Apollo 8 geschiedenis de Nationale Beker te winnen. En daar kan jij bij zijn! Lees er hieronder meer over.

Locatie en tijdstip

Dames 1 gaat het op 1 april (Tweede Paasdag) opnemen tegen Djopzz VC Zwolle Topvolleybal. Een echt Overijssels onderonsje en dat gaat een fantastische strijd worden. De wedstrijd wordt gespeeld in de Maaspoort in Den Bosch en begint om 16.00 uur.

Vak met Apollo 8 fans

Voor beide verenigingen komen er fanvakken. Deze vakken zijn dichtbij het speelveld; oftewel de beste plekken in de hal. Het is natuurlijk de bedoeling dat we dames 1 zo optimaal mogelijk gaan aanmoedigen en daarom willen we dit vak vol hebben met Apollo 8 supporters!

Tickets en busvervoer

We gaan er een echte Apollo 8 feestdag van maken dus daarom organiseren we busvervoer van Borne naar de Maaspoort in Den Bosch. Volop gezelligheid dus en je krijgt er ook nog een leuke goodiebag erbij! Dit wil je niet missen, dus regel vandaag nog je toegangskaart en busticket!

Wat moet je doen

  1. Je koopt eerst een toegangskaart via volleybal.nl/bekerfinale-apollo.
  • Kinderen t/m 7 jaar: gratis. Let op, wel een toegangskaart aanschaffen!
  • Kinderen t/m 12 jaar: 8 euro
  • Vanaf 13 jaar: 12,50 euro

Let op: Dit zijn tickets voor de wedstrijd van Dames 1. Wanneer je een dagkaart koopt, moet je met eigen vervoer naar Den Bosch. De parkeerkosten met eigen auto zijn 12,50 euro.

2. Vervolgens koop je een busticket via store.ticketing.cm.com/apollo8.

Het bedrag voor een busticket is voor iedereen 10 euro. Je kunt aangeven of je met een ‘normale bus’ of met de partybus mee wilt.

Ben jij erbij?

Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken. Dus trommel al je Apollo 8 vrienden op en bestel nu je tickets! Tot 1 april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.