Heren 3 wint kinderlijk eenvoudig van Twente 05

Verslag

Na de overwinning van vorige week op ex-eredivisieteam Rivo Rijssen stond afgelopen weekend de wedstrijd tegen Jongens B van Twente 05 op het programma. Of nou ja, wedstrijd… In de praktijk is het nooit zover gekomen. Er stonden wel twee teams in het veld, er waren twee scheidsrechters en twee coaches. Maar dan heb je het ook wel gehad. Volleyballend hadden deze jongens, die de kinderen van de mannen van heren 3 zouden kunnen zijn, nog te weinig bagage om enige spanning in de wedstrijd te brengen.

Na afloop gaf de coach van Twente 05 aan dat men de competitiewedstrijden vooral gebruikt als voorbereiding op de NOJK wedstrijden die ze gaan spelen. Wij mochten vrijdagavond dus ongewild komen opdraven in een oefenwedstrijdje. Het contrast met de wedstrijd tegen Rivo was te groot en zonder enige inspanning werden de vijf punten aan het totaal toegevoegd. Ik ga verder niet in op de details van de wedstrijd, daar heeft u als lezer net zo weinig aan als dat wij er aan hadden om deze pot te spelen.

Aanstaand weekend hebben wij vrijaf om vervolgens volgende week twee wedstrijden te spelen. Woensdag 9 oktober mogen we in Almelo tegen het eerste team van AAstad spelen om twee dagen later thuis in De Veste tegen het eerste team van Volley ’68 aan te treden. Het zullen ongetwijfeld leukere wedstrijden worden als die tegen Twente 05.

Details

Datum Tijd League Seizoen
27 september 2019 20:00 Promotieklasse Heren 2019-2020

Resultaten

Team1234T
Heren 3252525254
Tegenstander10128140

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland