Heren 3 weer koploper in de promotieklasse

Verslag

heren 3 apollo 8

Hoewel het track record van heren 3 uitermate positief is tegen Aastad uit Almelo, wordt het toch vaak als een lastige tegenstander bestempeld. Dat zit hem vooral in het feit dat dit een team is waar je niet zoveel energie van terug krijgt. Een beetje zoals Van Gerwen dat op het WK Darts had tegen Labanauskas. Bewust of onbewust word je in slaap gesust en lijkt het al snel alsof je een oefenpotje staat te spelen. Of misschien gaat de vergelijking met het eindtoernooi of kersttoernooi beter op. Want daar wordt er ook zelden gescoord door een harde klapper. En in die omgeving floreert diagonaal Kamphuis altijd. Zo ook afgelopen vrijdag.

Of ze nu met één of twee handen gespeeld werden, kort of lang, de ballen werden overal geprikt. De coach van Aastad kon er op het laatst niet eens meer boos om worden, maar hij kon nog slechts apathisch voor zich uit kijken. Kamphuis wist dan ook twee sets te beslissen met een mooi geplaatst balletje. In de vierde set had passer loper Waanders zojuist 2 set ups niet weten af te maken toen ook de volgende bal weer zijn kant op kwam. Iedereen verwachtte een nog hardere klapper dan de twee ballen daarvoor, maar op de een of andere manier scoorde Waanders met een heerlijk shotje. Anti-volleybal zoals hij het zelf zou noemen, maar winst is winst.

De setstanden doen wellicht vermoeden dat het een spannende wedstrijd was, maar dat viel eigenlijk best wel mee. Apollo 8 was, buiten de 2e set om, telkens in controle. Over die tweede set zullen we het maar niet te lang hebben, dat was er eentje die deed denken aan de wedstrijd tegen Devoc, waarin niks lukte. Maarja, ondanks dat het allemaal nog niet perfect gaat staan we wel weer bovenaan in de promotieklasse.

Het heeft er alle schijn van dat er woensdag weer een keer getraind gaat worden. Op naar De Lutte, waar we vrijdag 24 januari tegen Volley ’68 uit Losser (nr 3 in de promotieklasse) zullen spelen.

Details

Datum Tijd League Seizoen
17 januari 2020 20:00 Promotieklasse Heren 2019-2020

Resultaten

Team1234
Heren 325162525
Tegenstander23252323

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland