Wanprestatie heren 3 in derby tegen Devoc

Verslag

Dit gaat een kort wedstrijdverslag worden. Want de laatste wedstrijd van Apollo 8 heren 3 was namelijk niet om over naar huis te schrijven. In het kort: een wanprestatie.

Tijdens de analyse in de kantine naderhand konden we ons niet heugen wanneer we voor het laatst zo kansloos met 0-4 hadden verloren. Natuurlijk is Devoc geen slecht team, ontbraken bij ons 2 van de 3 passer lopers en werd de beste libero van het westelijk halfrond vervangen door een toptalent uit jongens A. Maar dan nog mag je wel een setje pakken. Of in ieder geval alle sets meestrijden. Het kwam er niet van. Vanaf het begin van de wedstrijd pakte Devoc het initiatief en viel er heel veel goed voor de Deldenaren. En bij Apollo 8 lukte vrijwel niets. Geen serve druk, passend ondermaats, set-ups hoog voor de pot, aanvallen vaker buiten dan binnen de lijnen.

Gelukkig is het nu kerstvakantie. A.s. woensdag nog de kerstborrel van Apollo 8 en dan kunnen we even rust pakken om ons volledig te gaan richten op de tweede seizoenshelft. Of pakken we de laatste tijd misschien juist wel iets teveel rust? We hebben gelukkig een paar weken om daar over na te denken.

De spanning in de promotieklasse is in ieder geval weer helemaal terug. Harambee 2 gefeliciteerd met het herbstmeisterschaft. We zullen zien wie er aan het eind van het seizoen de champagne mag ontkurken.

Details

Datum Tijd League Seizoen
13 december 2019 20:00 Promotieklasse Heren 2019-2020

Resultaten

Team1234
Heren 31981523
Tegenstander25252525

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland