Heren 3 pakt 9 punten in twee wedstrijden

Verslag

heren 3 apollo 8

9 punten in twee wedstrijden. Best netjes, maar toch jammer van dat ene puntje wat we lieten liggen. Waar er in de eerste seizoenshelft nog een punt werd gewonnen tegen Rosstars werd er thuis in de Veste een verloren. Uit speelden we destijds met 3 zieken en was het hangen, wurgen en happen naar adem. Twee weken terug waren wij wel fit, maar kwamen we wat langzaam op gang. Nadat eerst de bril van de coach van Rosstars nog werd bestookt tijdens het inspelen was daarna de eerste set vrij vlot verloren. Geen idee hoe dit kwam, gelukkig werd er daarna wel weer fatsoenlijk gevolleybald en kwam Rosstars er niet meer aan te pas. Doordat het al een tijdje geleden is en het nadertijd nogal gezellig was in de kantine en bij De Steeg laat ik het hier verder bij.

Een week later traden we aan tegen Avior heren 3. Nadat we ons tijdens het inslaan hadden beklaagd over de slechte verlichting in Sporthal Schalkhaar bleken we daar tijdens de wedstrijd, op een bijzonder moment na (hoi Waanders ??), weinig last van te hebben. Avior werd vakkundig aan de kant geslagen. Nou ja, geslagen… Er werd vooral veel geprikt en af en toe een bal op een hoofd geslagen. Er werden ook best veel fouten gemaakt, maar veel minder aan Bornse zijde dan door de Schalkhaarders.

Al met al zaten we mooi op tijd in de kantine voor een natje en een droogje waarna er met vijf punten in de kofferbak koers werd gezet naar De Veste om daar het feest door te zetten. Wat een anti-climax viel ons daar ten deel. Deur dicht.

Hopelijk gaat dat a.s. zaterdag beter. Dan spelen wij om 13:30 uur in Enschede onze eerste wedstrijd van dit seizoen tegen Harambee heren 3 (bijzonder programma Neevobo). We moeten daar maar wat langer in de kantine blijven hangen, anders is de tap in Borne nog niet los. #heren3problems

Details

Datum Tijd League Seizoen
7 februari 2020 21:00 Promotieklasse Heren 2019-2020

Resultaten

Team1234
Tegenstander20171518
Heren 325252525