Heren 3 wint punt van Rosstars heren 1

Verslag

Waar heren 3 dit seizoen een hoge opkomst op de trainingen en in wedstrijden liet zien begon het verval op dat gebied afgelopen woensdag al. Na enkele afmeldingen stonden er nog 7 man te trainen. Vorig seizoen was dat waarschijnlijk een record geweest op dit moment in de competitie, dus geen paniek.  Nou ja, geen paniek… Voor de zaterdag stonden er ook maar 7 op de rol en daarvan konden er 3 niet trainen vanwege ziek, zwak en misselijk.  Nog een afvaller op de avond voor de wedstrijd en er waren dus 6 helden over, waarvan 50% fit. Gelukkig was fitboy Derk Tenniglo (dank daarvoor) ook van de partij, zodat we nog wat te wisselen hadden.

Na de warming up kon Elfrink al aan de beademing. Gelukkig voor hem was de middenpositie geen optie voor Tenniglo en zou hij toch niet gewisseld gaan worden. Net zoals de andere zwakken Mulder en Slagers verzekert waren van minimaal 4 sets kuchen en snuiven.

In de eerste set ging het ondanks alles toch nog aardig gelijk op. Als de rally’s maar kort bleven wist Apollo 8 aardig mee te komen. Helaas duurde de set als geheel toch te lang en pakten de mannen uit Rossum het eerste punt. En ook het tweede punt was voor de Görtekeurne.

Maar een echte Melbuul geeft nooit op, dus toen ook de derde set voor Rosstars binnen handbereik was ging er toch nog een vuurtje branden bij de Bornse mannen. Na een paar goede serve series werd er zowaar weer aansluiting gevonden en na setpunten over en weer was er toch nog een punt voor Apollo 8.

Dat de derde set een aardige aanslag op de energie was bleek al snel. Rossum liep eenvoudig uit, Borne maakte de fouten / benutte de kansen niet. Al snel werd de doelstelling voor deze set bepaald op het behalen van dubbele cijfers. Toen dit bereikt was en Elfrink op 12-24 aan serve kwam wilde hij ook snel een einde aan de wedstrijd maken. Maar zijn serve, die toch minsten een meter uit was, werd gewoon gespeeld door de passer van Rosstars. Nog een rally dus. Maar er kwam een herkansing voor de naar zuurstof happende Elfrink, want Apollo 8 won het punt. Op 13-24 maakte hij alsnog een duidelijk einde aan de wedstrijd, de bal werd nu meters uitgeserveerd. Zo, klaar.

Aanstaande zaterdag (14:00 uur) staat de clash tegen ons eigen heren 4 op het programma. We zullen niet compleet zijn, maar vooralsnog is de verwachting dat er meer dan zes mannen de strijd aan zullen gaan. En de zieken hebben nog een weekje om met Jägermeister en sinaasappels weer in vorm te komen. Want één keer verliezen kan gebeuren, maar dan moet het ook wel ophouden hoor.

Details

Datum Tijd League Seizoen
19 oktober 2019 18:00 Promotieklasse Heren 2019-2020

Resultaten

Team1234
Tegenstander25252525
Heren 321172713