post

Emma Bredewoud versterkt kersverse eredivisionist

Het eerste damesteam van volleybalvereniging Ecare Apollo 8 heeft de 19 jarige Emma Bredewoud aangetrokken. De passer-loper/ diagonaal is hiermee de eerste versterking van de kersverse eredivisionist.

De 19 jarige volleybalster, afkomstig uit Wapenveld, maakt de overstap van Taurus Dames 1 uit Houten naar Ecare Apollo 8 uit Borne. “Ik kijk ontzettend uit naar het spelen in de eredivisie. Een mooie kans die ik met beide handen aangrijp”, licht Emma toe. “Ik heb in de afgelopen jaren vaker tegen Ecare Apollo 8 mogen spelen. Ik heb het altijd het gevoel gehad dat een gezellige en warme club is. Ik ben er dan ook trots op dat ik komend seizoen in Borne mag spelen. Ik hoop bovendien veel te leren en samen met de rest van het team en staf er een succesvol seizoen van te maken”.

Trainers Thijs en Bart Oosting zijn blij met de nieuwe aanwinst. “Onze huidige damesteam blijft voor een groot deel intact. Er zit voldoende kwaliteit in om aankomend seizoen in de eredivisie uit te komen. We willen onze selectie echter op enkele posities versterken. Met Emma halen we niet alleen extra aanvallend vermogen in huis, maar ze weet ook prima een tactische bal neer te leggen”.

Ecare Apollo 8 heet Emma van harte welkom bij de vereniging en wenst haar veel succes en plezier in het volleybalhart van Twente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.