post

Eerste herenteam Ecare Apollo 8 ook komend seizoen in eerste divisie

Het eerste herenteam van volleybalvereniging Ecare Apollo 8 uit Borne speelt ook komend seizoen in de eerste divisie. Door het doorschuiven van een team uit de eerste divisie naar de topdivisie kwam de club hiervoor in aanmerking.

Met het behalen van de tiende plaats wist het eerste herenteam van volleybalvereniging Ecare Apollo 8 uit Borne zich net niet te handhaven in de eerste divisie. Omdat een andere vereniging is doorgeschoven van de eerste divisie naar de topdivisie moest deze plek opgevuld worden. Meerdere teams kwamen hiervoor in aanmerking. Op maandag 12 juni vond de loting plaats tussen de Bornse volleybalclub en het eerste herenteam van NVC Nieuwengein. De loting wees uit dat Ecare Apollo 8 komend seizoen, evenals afgelopen jaren, in de eerste divisie (poule 1 AH) gaat uitkomen. “We zijn enorm blij dat we deze kans hebben gekregen. Gelukkig was bij de loting het geluk aan onze zijde.  De eerste divisie is geen onbekend terrein. We gaan graag de uitdaging aan”, aldus Martin Reesink, voorzitter van de vereniging uit Borne.

Nieuwe trainer
Komend seizoen is Victor Artamonov de trainer van het eerste en tweede herenteam van Ecare Apollo 8.  De oud international uit de Sovjet Unie is een bekende in de volleybalwereld. Afgelopen volleybalseizoen was hij assistent trainer van een eredivisieclub uit Rotterdam. Daarnaast trainde hij het tweede herenteam van de Bornse volleybalclub. Reesink: “Met Victor hebben we vorig jaar veel volleybalkennis binnen gehaald. We hebben vertrouwen in zijn ingeslagen weg en wij wensen hem veel succes”.
Victor Artamonov volgt Theo Peters als trainer van het eerste team op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.