post

Eerste bijeenkomst jeugdraad Ecare Apollo 8

Dinsdag 15 november vond de eerste officiële bijeenkomst van de jeugdraad van Ecare Apollo 8 plaats. Uiteraard met gebak en een bezoekje van onze voorzitter Martin Reesink.

Om de Apollo-jeugd meer stem te geven werd onlangs het idee opgevat een jeugdraad in het leven te roepen. De jeugdcommissie heeft een aantal leden uitgekozen  van verschillende A, B en C teams. Deze enthousiaste club jongens en meiden zal ongeveer 4 keer per jaar bijeenkomen. Er zal van alles op tafel komen omtrent het reilen en zeilen van onze club. De afgelopen keer was de organisatie van nevenactiviteiten voor de jeugd speerpunt. En er  kwamen al leuke ideeën naar voren! De jeugdraad zal niet alleen meedenken maar soms ook de handjes uit de mouwen steken.

Als jeugdlid van Apollo kun je ook bij een van de jeugdraadleden aankloppen met jouw ideeën over de club en onze sporthal. De jeugdraadleden kunnen dat weer inbrengen tijden de bijeenkomsten.

De jeugdraad bestaat uit:

Quinten Wieffer (JA1), Nick Snippers (JA2), Silke Lammertink(MA2), Bente Wieffer (MB1), Marit ten Tusscher (MB2) Maud de Boer, MB3), Jente Hilhorst (MC2).

Mogelijk schuiven nog enkele jeugdleden aan.

Jos Brangert en Jacqueline Holsink zijn steeds aanwezig vanuit de activiteitencommissie en het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.