‘Door de zure appel heenbijten’

Beste allemaal,

‘We moeten door de zure appel heen bijten’, dat waren de woorden van premier Rutte afgelopen maandag. In zijn toespraak richtte hij zich naar ons allemaal en kondigde een harde lockdown aan tot en met 19 januari. Een maatregel die helaas nodig is om het aantal besmettingen omlaag te krijgen. Sporten binnen in sporthallen is voor de komende weken niet toegestaan. Voor ons betekent dit dat we opnieuw de trainingen moeten stil leggen. Voor de jeugd en de senioren. Een begrijpelijk besluit, maar natuurlijk heel zuur voor ons allemaal.  Ook het geplande kersttoernooi en de extra trainingsmogelijkheden zijn geannuleerd.

De uitzondering hierop is Dames 1. Topsportcompetities zullen in januari weer gaan starten. Daarom is Dames 1 het enige team binnen Apollo 8 wat mag trainen. Voor de speelsters en staf is dat natuurlijk heel mooi, maar het zal voor hun ook vreemd voelen. Het is nog niet bekend wanneer en hoe de competitie in de eredivisie hervat zal worden. We houden jullie op de hoogte.  

Apollo 8 is een vereniging waar de jeugd, breedte- en de selectieteams elkaar ontmoeten, met elkaar trainen, met elkaar de teams aanmoedigen en met elkaar in het sportcafé proosten. Vanuit vriendschap, trots en ambitie. Het is bijzonder jammer dat dit er voorlopig niet in zit. Maar samen moeten we er voor zorgen dat het aantal besmettingen gaat zakken. 

De feestdagen staan voor de deur en we hopen dat jullie, ondanks de beperkingen, dit met jullie dierbaren kunnen vieren. Ook hopen we jullie natuurlijk in 2021 weer snel te zien in goede gezondheid.

Beste allemaal, houd vol en blijf gezond.

Namens het bestuur en werkgroep Corona,

Martin Reesink 

Reacties “‘Door de zure appel heenbijten’

  1. wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021 toe, hopelijk kunnen we in dat jaar weer met zijn allen genieten van het volleybal.
    het is maar een rare wereld nu zeker als je gewend bent elk weekend een wedstrijd te zien en de trommels een optater te geven.

    groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.