post

Dit weekend in De Veste

Sinds de opening van onze nieuwe sporthal “De Veste” is er ook een competitieronde op vrijdag. Vanavond is een uitstekende gelegenheid om eens een kijkje te gaan nemen op de tribune, want heren 3 speelt de topper in de promotieklasse tegen Set Up ‘ 65 heren 2. De mannen uit Ootmarsum staan met 1 punt en 1 wedstrijd minder gespeeld ongeslagen op de tweede plaats achter het team van Ecare Apollo 8. Een mooi affiche dus!

Op het andere veld zal heren 7 wat punten van de hekkensluiter in de 3e klasse b, SVS VC heren 3, proberen af te snoepen om op die manier de weg omhoog te vinden. Want zelf staan ze op punten gelijk met de tegenstander van vanavond.

Op de oude vertrouwde zaterdag bestaat het hoofdprogramma uit de wedstrijd van heren 1 tegen de koploper in de 1e divisie b. Op het center court zullen zij aantreden tegen SVS heren 1 uit Schalkhaar. Na twee verloren wedstrijden is het nu zaak om te winnen als heren 1 aan wil blijven haken in de top van de eerste divisie. Om 19:00 uur zal deze strijd los barsten.

Het “voorprogramma” is overigens ook zeker de moeite waard, zo spelen jongens b1, heren 5 en meisjes c2 om 14:00 uur en aansluitend treden de heren van 4 en 6 om 16:00 uur aan.

Hopelijk komen de supporters deze twee dagen in grote getale opdagen om de diverse teams te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.