Bart en Thijs Oosting bedanken supporters

Beste supporters van Apollo 8,

Wat was het gisteren een geweldige dag! In ons jubileumjaar speelden we voor het eerst in de clubhistorie de nationale bekerfinale. De dag waar we weken naar uit hebben gekeken, werd een dag waar we met veel trots op terug kunnen kijken.

We hebben dan niet de beker gewonnen, Sliedrecht Sport was een maatje te groot. We hebben wel laten zien dat we een ongelofelijk leuke en hechte vereniging zijn waar top- en breedtesport hand in hand gaan. En daar zijn wij, als echt clubmannen, ontzettend trots op. Dat verenigingsgevoel heeft ons gebracht waar we nu zijn en kan ons nog veel verder brengen.

Wat een kippenvelmomenten: het uitzwaaien bij De Veste, het binnentreden van het Landstede Sportcentrum, de ontzettend spannende 2e set, de ontlading na het laatste punt (best gek, maar tegelijk ook heel logisch, want wat hebben we er als team en supporters hard voor gewerkt!), het feest dat aan onze kant groter leek dan aan Sliedrecht kant, het uitzwaaicomité bij de uitgang in het Landstede Sportcentrum, de aankomst bij De Veste met een hoop vuurwerk en fakkels, het afsluitende feest. Echt geweldig mooi om dit samen met jullie mee te maken.

In een van de appjes die we kregen voorafgaand aan de finale stond het volgende ‘Als we over 50 jaar in het Dijkhuis zitten, zijn dit van die dagen waar je wellicht aan terugdenkt.’ Absoluut waar!

Het risico van mensen persoonlijk bedanken is dat je mensen vergeet, maar we willen de volgende mensen ontzettend bedanken voor al hun inzet rondom de organisatie van deze memorabele dag: onze speelsters, overige stafleden, bestuur, Jos Brangert, Roy van den Berg, Loes Grobbink-Hilbrink, Maarten Hulsman, Dennis Polman, onze fotografen, de geweldige supporters (of ze nu thuis vanaf de bank, op vakantie of in de hal waren om de wedstrijd te volgen), de sponsoren en uiteraard alle vrijwilligers in de kantine en in De Veste!

Zaterdag 9 maart spelen we onze eerste wedstrijd in de degradatiepoule thuis tegen Pharmafilter US. Hopelijk zijn jullie weer in zulke grote getale en luid aanwezig in ons thuishonk De Veste. We willen alle fanatieke supporters oproepen om plaats te nemen in Vak B, de uitschuiftribune links van de kantine. Met jullie steun gaan we er voor zorgen dat we ons veilig spelen en volgend seizoen een nóg beter seizoen gaan draaien in de Eredivisie, met hopelijk nog meer ‘Open Club 2.0’ ervaringen. Waar die B voor staat? Borne, Bier, Bijzonder goede supporters? We weten het niet, maar komen er echter graag achter.

Tot zaterdag 9 maart!

Bart en Thijs Oosting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.