post

Dames 1 treft Spaanse tegenstander in Europa

Bij de loting van de Europese Challenge Cup heeft Apollo 8 een Spaanse tegenstander getroffen. De Bornse eredivisionist komt in actie tegen Sanaya Libby’s La Laguna uit San Cristóbal de La Laguna op Tenerife.

Europese debuut
Apollo 8 maakt haar Europese debuut tegen de nummer drie van het afgelopen seizoen in de Spaanse competitie. ‘Een onbekend team’, reageert trainer/coach Thijs Oosting. ‘We gaan proberen om aan beelden en data te komen zodat we zo goed mogelijk voorbereid zijn voor onze eerste Europese wedstrijd. We spelen in de Challenge Cup eerst een thuiswedstrijd waarbij we natuurlijk hopen op een bomvolle sporthal De Veste. We kijken er in ieder geval enorm naar uit. De meiden blijven in de zomer kracht- en conditietraining doen zodat we fit aan het seizoen beginnen en klaar zijn voor ons debuut in Europa.’

Speeldata in november
De speeldata voor de eerste ronde zijn in november. Tussen 16 en 18 november speelt Apollo 8 een thuiswedstrijd. De return is een week later, tussen 23 en 25 november. Details over de wedstrijden worden later bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.