post

Dames 1 steviger op derde plek

Door een eenvoudige 0-3 overwinning op Talentteam Papendal wisten de dames van Apollo 8 de derde positie op de ranglijst te verstevigen. De eredivisionist uit Borne komt halverwege de competitie op 17 punten uit 9 wedstrijden.

Op zaterdag 7 december moest Apollo 8 aantreden tegen Talentteam Papendal. De nummer laatst uit de eredivisionist. De Bornse dames speelden een stabiele wedstrijd en wonnen eenvoudig in drie sets (18-25, 12-25 en 18-25). Halverwege de competitie staan de dames op een keurige derde plek op de ranglijst en zijn daarmee op koers voor plaatsing van de kampioenspoule.

‘Vandaag lieten we met stabiel volleybal een degelijke wedstrijd aan het publiek zien. In de derde set laten we onze tegenstander nog wel even terug komen, maar door een goede serve serie aan het eind van de derde set nemen we de drie punten mee naar Borne’, zegt speelster Rianne Vos.

Rianne Vos valt aan in de met 0-3 gewonnen wedstrijd tegen Talentteam.

‘We waren het aan de stand verplicht om hier te winnen’, vertelt een tevreden coach Thijs Oosting. ‘ We zijn niet in de problemen geweest en hebben drie belangrijke punten bij geschreven in de strijd om de kampioenspoule.’

Op woensdag 11 december speelt Apollo 8 een midweekse competitiewedstrijd. In Borne komt Dros Alterno uit Apeldoorn op bezoek. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Zaterdag 14 december speelt Apollo 8 een uitwedstrijd tegen VC Sneek. Om 20.00 uur klinkt het eerste fluitsignaal in de Sneker Sporthal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.