post

Dames 1 onderuit tegen Team22

Dames 1 heeft in het uitduel tegen nummer twee Team22 geen punten weten te pakken. In Ede was Team22 in drie sets te sterk (25-18, 25-20 en 25-20). Daarmee nam het de koppositie in de eredivisie over van Sliedrecht Sport. Apollo 8 bezet na de nederlaag de derde plaats op de ranglijst.

Tekst gaat verder onder de video.

Gemengde gevoelens

Libero Florien Reesink keek met gemengde gevoelens terug: ‘Verdedigend stonden we sterk. Helaas wisten we onze kansen niet altijd af te maken. Op basis van ons spel had er misschien meer ingezeten maar Team22 was de betere.’

Tekst gaat verder onder de foto.

Niet ontevreden

‘Ondanks de nederlaag hebben we een prima wedstrijd gespeeld. De meiden werkten keihard voor elk punt en hebben een keurig niveau gehaald’, aldus trainer/coach Thijs Oosting. ‘Onze servedruk lag vrij hoog, maar Team22 was te goed en stabiel. Daardoor wist Team22 de bal met te grote regelmaat goed bij de setter te brengen. De aanvalsters werden daardoor in stelling gebracht en konden de ballen makkelijk scoren. Komende zondag wacht ons in een derby Set-Up ‘65. We mogen dan eindelijk weer voor ons thuispubliek spelen!’

Streekderby tegen Set-Up ‘65

Zondag 13 februari speelt Apollo 8 thuis de streekderby tegen het Ootmarsumse Set-Up ’65. De wedstrijd in sporthal De Veste begint om 14.30 uur en is weer voor publiek toegankelijk. Daarnaast is het duel te bekijken via de livestream.