post

Dames 1 naar kwartfinale nationale bekertoernooi

Dames 1 heeft zich eenvoudig geplaatst voor de kwartfinale in het nationale bekertoernooi. In Meijel werd in drie sets gewonnen van tegenstander Peelpush.

Op donderdag 19 januari kwam Apollo 8 in actie in het nationale bekertoernooi tegen Peelpush. In Meijel speelde Apollo 8 een degelijke wedstrijd die in drie sets werd gewonnen (23-25, 12-25, 19-25). Door de zege plaatst Apollo 8 zich voor de kwartfinale waarin het gaat uitkomen tegen VCN of Sliedrecht Sport.

Onnodig moeilijk

‘In de eerste set maakte we het onszelf onnodig moeilijk door eigen fouten’, zegt captain Carlijn Koebrugge. ‘Maar we wisten het op tijd om te draaien. Door meer servedruk en minder fouten hebben we uiteindelijk een prima wedstrijd gespeeld.’

Degelijk

‘We hebben een degelijke 0-3 overwinning geboekt bij Peelpush. De eerste set maakten we zelf teveel fouten en was het passend en serverend nog wat zoeken. Boven de 20 kwamen we één punt achter, Carlijn Koebrugge serveerde ons echter met twee aces op een rij naar de setwinst. De 2e set liepen we gelijk op tot de 11. Daarna kwam Lotte v/d Horst aan serve, op haar serve wisten we een lange serie te maken, ze gaf pas af op 11-19. Deze set wonnen we met ruime cijfers, 12-25. De derde set speelden we vrij stabiel en ook deze set wisten we vrij overtuigend met 19-25 te winnen. Daarmee plaatsen we ons met een nette 0-3 uitzege, waarin iedereen speeltijd heeft gehad in de achtste finale van de nationale beker’, vertelt Bart Oosting na de wedstrijd

Opnieuw Peelpush

Zaterdag 21 januari speelt Apollo 8 een thuiswedstrijd in competitieverband. Tegenstander is opnieuw Peelpush. De wedstrijd begint om 20.00 uur in sporthal De Veste in Borne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.