Corona maatregelen en trainingsschema

Vorige week heeft het Kabinet strengere corona maatregelen aangekondigd. Omdat de amateursport tussen 17.00 uur en 05.00 uur niet is toegestaan heeft dit voor Apollo 8 veel gevolgen. Zo is inmiddels de competitie stil gelegd. Dit is natuurlijk erg jammer, maar we vinden het als vereniging belangrijk dat er in deze tijd ruimte is voor sport en bewegen. Daarom bieden we in de komende periode wel trainingsmomenten aan waardoor zoveel mogelijk leden kunnen blijven volleyballen. De gevolgen van de maatregelen lees je hieronder en deze duren tot in ieder geval 19 december.

Geen wedstrijden meer in 2021
De resterende competitiewedstrijden in het kalenderjaar 2021 voor de Topdivisie en lager worden uitgesteld. Dit geldt voor de senioren- en de jeugdcompetities, de wedstrijden uit het regionale bekertoernooi en voor CMV- en recreantentoernooien. Ook de achtste finales van het nationale bekertoernooi gaan aankomend weekend niet door.

Trainen en wedstrijden topsport
Dames 1 mag wel na 17.00 uur trainen en wedstrijden spelen. Wel zonder publiek.

Trainen door de week en in het weekend
Op doordeweekse middagen kan er getraind worden van 15.30 tot 17.00 uur. Omdat er geen competitie wordt gespeeld kan er ook getraind worden op zaterdag en zondag. We hebben hiervoor een schema opgesteld (zie onderaan). Dit trainingsschema gaat per direct in.

Controle CTB
Er moet nog steeds gecontroleerd worden op het CTB bewijs. Voor de trainingen betekent dit dat de trainers en aanvoerders per team verantwoordelijk zijn voor het controleren. Geen geldig CTB betekent niet trainen.

Opening sportcafé
Het sportcafé zal in het weekend open zijn wanneer er wordt getraind. Doordeweeks is het sportcafé gesloten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.