post

Condoleance Cor de Vos

Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze voorzitter

Cor de Vos

Cor heeft de afgelopen jaren vol enthousiasme leidinggegeven aan onze volleybalvereniging. In de voorbereiding op de nieuwe sporthal was zijn betrokkenheid en inzet groot. Hij verheugde zich bijzonder op de ingebruikname van De Veste. Helaas mag hij dat niet meer meemaken.

Wij gaan de hartelijkheid en inbreng van Cor missen.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar Joke, Rob en Nicole, de kleinkinderen en verdere familie. Wij wensen hen sterkte toe om dit grote verlies te kunnen verwerken.

 

Iedereen die behoefte heeft aan het verwoorden van zijn of haar gevoelens kan dit doen door hieronder een bericht achter te laten

70 Reacties “Condoleance Cor de Vos

 1. Geschrokken en nog niet te bevatten.
  Heel veel sterkte en kracht wens ik alle familie en vrienden toe met dit grote verlies.

  Danielle Figge-Tijken

 2. ik heb met altijd met plezier vele wedstrijden en toernooien met Cor mogen fluiten, hij was altijd bereid om te helpen.
  Ik wens alle nabestaanden veel sterkte in de komende tijd.

 3. Niet te bevatten dat iemand zo plotseling uit het midden van de vereniging en familie wordt weggerukt.
  Heel veel sterkte voor de familie in de komende tijd!

 4. Een maal ontmoet; op en top “sportsman”, enorm betrokken, bevlogen en warme persoonlijkheid. Dit concludeer ik uit een gesprek van een half uurtje! Geef elkaar de ruimte en de steun om deze leegte de komende tijd samen op te (blijven) vullen.

  Marinus Wouterse

 5. Verbijsterd, volledig verrast, bedroeft, verslagen. Eigenlijk geen woorden voor. Wij wensen zijn vrouw en verdere familie veel sterkte toe de komende tijd.

 6. Verbijsterd, volledig verrast, bedroeft, verslagen. Eigenlijk geen woorden voor. Ik wens de familie en vrienden veel sterkte toe de komende tijd.

 7. Ongeloof en verbijstering en nog niet te bevatten het overlijden van Cor de Vos. Wij wensen de familie heel veel sterkte de komende tijd

 8. Ongeloof en verbijstering en nog steeds niet te bevatten het overlijden van Cor de Vos. Wij wensen de familie heel veel sterkte de komende tijd.
  Anja en Tom

 9. Joke en familie,
  Wij zullen Cor herinneren als een warm persoon met het hart op de juiste plaats voor Apollo8 en al haar leden, een echt mensen mens. Wij zullen Cor missen en wensen jullie veel kracht en liefde toe om met dit verlies om te gaan.

 10. Een gedreven man met een missie en een visie, zo heb ik hem mogen leren kennen. Jammer dat hij de komende successen in De Veste niet meer mee mag maken. Wij wensen de familie, kennissen en (sport)vrienden veel sterkte.

 11. Al jaren kom ik Cor tegen bij allerlei volleybalbijeenkomsten en activiteiten. Altijd tijd voor een praatje had deze bijzonder vriendelijke man, die het volleybal diep in zijn hart had zitten. Hij zal zeker gemist worden. Heel veel sterkte voor zijn familie, vrienden en alle leden van volleybalvereniging Apollo.

 12. Niet te bevatten, dat zo’n aimabel en echte verenigingsman niet meer in ons midden is.
  De familie en iedereen van bij Apollo8 veel sterkte gewenst.

 13. Wij vernamen het trieste bericht van het overlijden van Cor de Vos. Langs deze weg willen wij iedereen die een speciale band met Cor had, in het bijzonder zijn familie en het bestuur en de leden van Apollo, veel sterkte wensen om dit grote verlies een plekje te geven. In gedachten zijn we bij jullie.

  Bestuur en leden vv Tornado Geesteren

 14. In de afgelopen twee jaar heb ik Cor in veel overleggen rondom de nieuwbouw van De Veste meegemaakt. Ik heb hem leren kennen als een bevlogen persoon, die steeds recht op het doel af ging. Hij wist wat hij wilde bereiken. Jammer dat hij het in gebruik nemen van de sporthal door zijn vereniging Ecare Apollo 8 niet meer mag meemaken. Ik wens de familie veel sterkte toe.

 15. Vol ongeloof las ik vanmorgen dat Cor was gestorven.
  Ik heb een aantal wedstrijden met Cor gefloten en het was een super leuke. gezellige collega scheids!
  Ik wens de familie heel veel sterkte toe.

  Johan Strokap

 16. Altijd een grote glimlach.. Zo energiek en enthousiast.. Groot gemis voor iedereen die Cor heeft mogen leren kennen. Familie en vrienden, wat zullen jullie hem missen.. Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

 17. Wij wensen de familie alle sterkte toe om dit verlies te verdragen.
  Ook binnen de vereniging zullen we dit verlies gaan merken

  Cor bedankt voor alles.

 18. Ongelofelijk. Maar ook ongelofelijk bedankt Cor, voor alles wat je voor onze vereniging gedaan hebt. We zullen je hartelijke persoonlijkheid missen. En aan de familie wensen wij veel sterkte.

 19. We zijn erg geschrokken, eerst nog een bericht van ziekte, waarbij je denkt dat komt wel goed, maar dan al vrij snel daarna een bericht van overlijden. Niet voor te stellen.
  Cor had hart voor het volleybal in het hart van Twente. Hij was er altijd: Cor bedankt!
  Samen met mijn jongens – Job en Coen – wens ik de naasten, familie en vrienden veel sterkte met dit grote gemis.

 20. We zijn erg geschrokken, niet voor te stellen: eerst een bericht van ziekte, waarbij je denkt alles komt nog goed en dan zo snel daarna een bericht van overlijden.
  Cor had hart voor het volleybal in het hart van Twente. Hij was er altijd. Cor bedankt!
  Namens mijn jongens (Job en Coen) wens ik de naasten, familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.

 21. Niet te geloven wat een verlies. We kwamen Cor regelmatig tegen in de sporthal en konden enorm genieten van Cor’s enthousiasme voor Apollo 8 en de manier waarop hij over de nieuwe sporthal vertelde. Cor tekende ons zelfs op een servetje de indeling van de nieuwe hal.
  Wij wensen Joke, Rob,Nicole, kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.

 22. Wat een verschrikkelijk nieuws en een groot gemis.
  We wensen de familie , vrienden en leden van Apollo8 heel veel sterkte met dit grote verlies .

 23. Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Cor.
  Cor was een enorm betrokken voorzitter. Was aanwezig bij vele vergaderingen en bijeenkomsten, zat op de bok als er plotseling geen scheidsrechter was, was altijd betrokken en geïnteresseerd en niet te vergeten een van de kartrekkers in de meer dan fantastische sporthal de Veste.
  Cor was trots op Ecare Apollo 8!

  Een groot gemis voor iedereen.

  Wij wensen familie en vrienden veel sterkte de komende tijd.

 24. Wij koesteren de mooie herinneringen aan onze samenwerking met Cor. Zijn bevlogen- en vastberadenheid, warmte en passie voor alles wat hij deed blijven ons bij. Een aderlating voor eenieder die hem lief heeft, de club, de volleybalsport en voor ons. Sterkte aan allen!

 25. Wat onwerkelijk en onverwacht een zo groot gemis, op de eerste plaats voor zijn familie maar ook voor onze vereniging. Zo betrokken en altijd met zijn beminnelijke lach. Ontzettend jammer dat hij ons in de nieuwe Veste niet meer kan aanmoedigen. Wij blijven hem dankbaar voor zijn inzet.
  Familie en vrienden, heel veel sterkte!!

 26. Wij zijn geschrokken van het overlijden van Cor. Vreselijk en onwerkelijk. Wij wensen zijn familie veel sterkte bij dit grote verlies.

 27. Het is niet te bevatten. Een man die zo in het leven stond, hij stond altijd voor iedereen klaar. We wensen Joke en verdere familie veel sterkte in de aankomende tijd.

 28. Zo onwerkelijk dat Cor niet meer in ons midden is.
  Vooral zijn warme persoonlijkheid, bevlogenheid en liefde voor de club zullen we blijven herinneren.
  We wensen Joke en de familie heel veel sterkte met dit enorme verlies.

  Rob, Evelien, Babette en Daphne Honigh

 29. We wensen de familie , vrienden en leden van Apollo heel veel sterkte met dit grote verlies .
  Namens Ecare Telecom & Cloud Services

 30. We weten niet zo goed wat we moeten zeggen, woorden schieten te kort…

  Wij willen graag ons medeleven tonen aan de familie, vrienden en de vereniging.
  Onze gedachten gaan naar jullie uit.

 31. Ook wij zijn erg geschrokken van het trieste bericht over het overlijden van Cor. Zowel in het verre verleden als ook het laatste jaar hebben wij met Cor erg prettig samengewerkt op velerlei fronten binnen “onze” volleybalvereniging. Wij zullen hem binnen de grote Apollo 8 familie zeker erg gaan missen.
  Al zijn naasten wensen wij alle sterkte toe om zonder Cor het leven weer op te kunnen pakken.
  Ineke en Wolter van Tarel.

 32. Wat een verschrikkelijk nieuws en een groot gemis. Cor was een enthousiaste en betrokken man, met passie voor alles wat hij deed, als persoon en als voorzitter. We wensen de familie, vrienden en andere dierbaren heel veel sterkte!

 33. Ik ben enorm geschrokken door dit bericht. Cor was een erg aardige man die de club een groot hart toe droeg.

  Erg veel sterkte toegewenst!

 34. Altijd goedlachs, vriendelijk, geïnteresseerd. Een man midden in het leven en midden in de Bornse samenleving. Trots op de club en op De Veste. Zo verdrietig dat Cor er plotseling niet meer is. Wij wensen iedereen die hem dierbaar is veel kracht toe de komende tijd.

 35. Een groot verlies van een man die nog midden in het leven stond. Het is niet te bevatten. Joke en familie, veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 36. Geschrokken van dit trieste bericht van het overlijden van Cor de Vos. Een vriendelijke en betrokken man die altijd oog en oor had voor de medemens. Hij zal door zijn inzet en passie overal gemist worden. Jammer dat hij het openen van de nieuwe sporthal niet meer mag meemaken. Sterkte voor zijn vrouw, kinderen, familie en kennissen de komende tijd.

 37. Ik ben erg geschrokken van dit bericht. Cor was altijd de goedheid zelve. Wat verschrikkelijk en oneerlijk dat zo’n betrokken, enthousiaste verenigingsman er nu ineens niet meer mag zijn.
  Heel veel sterkte gewenst aan vrienden en familie!

 38. stil ,even geen woorden meer, een groot gemis in de volleybal wereld, ik wens fam. en vrienden heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd

 39. Schrik is de eerste reactie, ongeloof. Een verlies van een dynamische man die met groot samenhorigheidsgevoel voor iedereen klaar stond. Ik wens familie en alle betrokkenen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

  Harry Proost

 40. Niet te bevatten, zo snel, groot gemis

  Wij wensen zijn naasten heel veel kracht, sterkte en liefde toe om met dit verlies om te gaan.

 41. Ongeloof regeert nog voor mij, ik wil de familie, vrienden en kennissen van Cor ongelooflijk veel sterkte wensen de komende tijd en ik hoop dat de kracht gevonden wordt om dit enorme verlies een plek te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.