Collecteer voor gehandicaptensport!

Van 4 t/m 10 april 2021 vindt de jaarlijkse collecte voor de gehandicaptensport plaats. Wij willen ook dit jaar weer jullie medewerking vragen.

De opbrengst van de collecte blijft voor 50% in Borne. Indien jullie vereniging voorzieningen biedt voor sporters met een beperking  kan jullie vereniging ook aanspraak maken op een bijdrage uit “de Bornse pot”, die in het beheer is van de BLOS. Vorig jaar  is er vanuit die pot nog een bijdrage gedaan voor een tillift voor minder validen in zwembad ’t Wooldrik bijvoorbeeld.

Verschillende manieren (en materialen) om te collecteren 

Er zijn verschillende manieren om tijdens de collecteweek op een veilige manier aandacht te vragen voor de sporters met een handicap.  

Brievenbuskaarten: door de brievenbuskaarten hoeven collectanten niet aan te bellen, maar vragen zij wél aandacht voor de sporters met een handicap.

Huis aan huis met de collectebus: met een collectebus op gepaste afstand collecteren

Digitale collectebus: naast het collecteren met de gewone collectebus kan iedere collectant ook een eigen digitale collectebus aanmaken. Met deze digitale collectebus kan je direct al beginnen om in je omgeving een donatie te vragen. De digitale collectebus kan het hele jaar worden gebruikt en wordt twee keer per jaar geleegd. Voor meer info, ga naar:  https://gehandicaptensport.digicollect.nl/

Wil je je medewerking verlenen? Dan graag aanmelden via vrijwilligerscommissie@apollo8.nl uiterlijk 28 maart a.s., met daarbij vermeldt op welke wijze je wil collecteren (brievenbus-kaarten en/of collectebus en/of digitaal)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.