post

CMV Toernooi Basisscholen 2015

Ook dit jaar is er een CMV basisscholentoernooi voor alle groepen 7 en 8 van de Bornse basisscholen op 3 en 4 februari. Het toernooi is de afsluiting van een lessenreeks CMV volleybal, waarbij de winnaar mag deelnemen aan het Overijssels kampioenschap SMV, School Moves Volleybal. Het toernooi wordt georganiseerd door de Gemeente Borne, het Twickel College en Ecare Apollo 8.

Op 3 februari zal Ecare Apollo 8 voor het derde opeenvolgende jaar een volleybalshow verzorgen, voorafgaande aan de finales van de groepen 7. Afgelopen jaren was het altijd een groot succes en geweldig hoe de ooooh’s en de aaaah’s door de sporthal klonken. Om te laten zien hoe hard en gaaf volleybal kan zijn, zullen we de show met een aantal herenspelers verzorgen. Uiteraard willen we zo een goed beeld meegeven, want jongens zijn nog altijd in de minderheid bij de CMV-lijn van Ecare Apollo 8.

Het doel is echter ook om alle Bornse kinderen kennis te laten maken met volleybal. Met deze jaarlijkse show bereiken we alle kinderen uit heel Borne en de kerkdorpen in deze leeftijdsgroep. Na drie jaar heeft nu elke jongen of meisje van 9 tot 14 hierdoor inmiddels kennis kunnen maken met volleybal.

De volleybalshow is op 3 februari van 11.45 tot 12.15, waarbij iedereen welkom is!

 

CMV basisscholentoernooi 6mrt2013 groepen8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.