post

CMV Kampioenen

Afgelopen weekend zijn bij onze allerjongste teams er weer een paar kampioen bijgekomen.

Team 1.1 na de 1e helft is dit team ongelofelijk hard gegroeid. In de eerste helft op de onderste plaats geëindigd en nu ongeslagen kampioen geworden in de Hoofdklasse van niveau 1 met 40 punten.

Team 2.1 Inde eerste helft keurige 2e plaats behaald, nu in de 2e helft, ook in de hoofdklasse, zo hard gegroeid dat ze zelfs 1 wedstrijd voor einde competitie de kampioensvlag al konden hijsen. 9 punten voor op nr 2 met nog 1 wedstrijd te gaan.

Team 3.1 een spannende competitie en met 1 punt voorsprong de laatste wedstrijd in. Beide concurrenten wisten hun wedstrijd met 8-0 te winnen en de voorsprong van 1 punt wisten ze dus te behouden en daarmee het kampioenschap in de hoofdklasse

Team 3.3 uitkomend in de 1e klasse wist met 15 punten voorsprong 1 wedstrijd voor einde van de competitie al kampioen te worden. Ook dit team heeft een geweldige progressie laten zien en de rondrit op de platte wagen was uniek en geweldig voor de volleybalsters.

Team 6.1 in de 1e helft ook al kampioen in de hoofdklasse, hield de spanning er in de voorlaatste wedstrijd er nog even in door met 4-2 te verliezen van de concurrent. In de laatste wedstrijd werd nr 2 met een 6-0 nederlaag naar huis gestuurd en het kampioenschap binnengehaald.

Jongens en meiden, van harte gefeliciteerd!

[AFG_gallery id=’173′]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.