CMV basisscholen toernooi 2016

Ook in 2016 is er op 2 en 3 februari een CMV basisscholentoernooi voor alle groepen 7 en 8 van de Bornse basisscholen. Het toernooi is de afsluiting van een lessenreeks CMV volleybal. Het toernooi wordt georganiseerd door de Gemeente Borne, het Twickel College en Ecare Apollo 8.

Op 2 februari zal Ecare Apollo 8 voor het vierde opeenvolgende jaar een volleybalshow verzorgen, voorafgaande aan de finales van de groepen 7. (Er zijn dit jaar ook combigroepen 6/7) Afgelopen jaren was het altijd een groot succes en geweldig hoe de ooooh’s en de aaaah’s door de sporthal klonken. Om te laten zien hoe hard, stoer  en gaaf volleybal kan zijn, zullen we de show met een aantal herenspelers verzorgen. In stappen laten de heren zien hoe het gooien en vangen veranderd in uiteindelijk ‘echt’ volleybal met 6 spelers en ook smashes en sprongserve!!!

Het doel alle Bornse kinderen kennis te laten maken met volleybal. Met deze jaarlijkse show bereiken we alle kinderen uit heel Borne en de kerkdorpen in deze leeftijdsgroep. Na vier jaar heeft nu elke jongen of meisje van 9 tot 15 hierdoor inmiddels kennis kunnen maken met volleybal. En dat zijn pakweg 1250 kinderen!! Een mooi vertrekpunt om daarop verder te borduren met leuke activiteiten, de kids weten nu immers wat volleybal is!!

De volleybalshow is op 2 februari van 12.10 tot 12.35, waarbij iedereen welkom is!!

DSC_0263

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.