post

Busreis naar bekerfinale! (update)

UPDATE 5/2: Datum aanmelden busreis bekerfinale verlengd!

Op zondag 17 februari speelt Dames 1 in Zwolle de nationale bekerfinale tegen Sliedrecht Sport. Een fantastische, historische prestatie. We gaan ze natuurlijk aanmoedigen en daarom organiseren we een busreis. Hier heb je misschien ook al een brief over ontvangen. Dit bericht bevat meer informatie over de beschikbare kaarten en aanmelden voor de busreis.

Apollo 8 heeft in de voorverkoop 250 kaarten beschikbaar gekregen. Voor 250 personen organiseren we de busreis. Dit is inclusief een kaartje voor de bekerfinale. Deze hoef je dus niet zelf te bestellen als je met de bus meegaat! De finale wordt gespeeld in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Het kaartje is geldig voor zowel de heren- als de damesfinale. De herenfinale begint om 13.30 uur en de finale van Dames 1 begint om 16.00 uur. Laten we er een mooi Apollo 8 feest van maken, geef je dus snel op!

Aanmelden voor busreis

We hebben 250 plekken beschikbaar voor de georganiseerde busreis. We hebben al veel aanmeldingen binnen. Dus wees er snel bij! Wanneer je je al hebt aangemeld, hoef je dit niet opnieuw te doen. Je kunt je aanmelding mailen naar Jos Brangert (jwbrangert@hotmail.com). Dit kan tot en met zondag 10 februari! Vermeld in je aanmelding je naam en je team. Let op: vol = vol! Wanneer de busreis is uitverkocht krijg je hiervan bericht.

Praktische informatie

Na aanmelding krijg je in de week voor de finaledag een mail met meer informatie over vertrektijden en kosten. De prijs voor jeugdleden is 10 euro, voor volwassenen is dit 15 euro.

Geen busreis, maar wil je wel naar finale toe?

Is de busreis uitverkocht en wil je wel naar de finale? Dan kun je zelf op de site volleybal.nl een kaartje bestellen. Je vervoer regel je dan zelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.