post

Bondscoach roept speelster Ecare Apollo 8 op

Vorige week ontving Ecare Apollo 8 van de bondscoach van Jeugd Oranje meisjes het bericht, dat Dames 1 speelster Florien Reesink is uitgenodigd om intern te komen trainen bij Jeugd Oranje meisjes, om zich voor te bereiden op het EK 2015. Florien zal per direct aansluiten bij Jeugd Oranje meisjes voor wat betreft de trainingen.  Hetgeen inhoud dat zij de hele week op trainingscomplex Papendal verblijft. Zij zal dagelijks 2 keer per dag trainen, waarbij zij gebruik kan maken van alle topsportfaciliteiten die op Papendal aanwezig zijn. Het wedstrijdshirt van Ecare Apollo 8 zal zij komend seizoen blijven dragen, want Florien zal voor de wedstrijden uit blijven komen voor het eerste damesteam van Ecare Apollo 8. Op deze manier zal zij wedstrijdritme op kunnen blijven doen en zal Florien zich in blijven zetten om met dames 1 zo hoog mogelijk te eindigen dit seizoen.

Vanzelfsprekend is Ecare Apollo 8 ontzettend trots dat een speelster van de vereniging de stap naar Jeugd Oranje meisjes kan maken. Het is echter voor dames 1 een aderlating om op de trainingen in deze fase van het seizoen een speelster te moeten missen. De speelsters van dames 1 en de technische staf zullen hun uiterste best doen om dit zo goed mogelijk op te vangen.
Voor de vereniging is de uitnodiging één van de signalen dat Ecare Apollo 8 nog steeds op de goede weg is met de jeugdopleiding en het is voor de betrokkenen een beloning voor de tijd en energie die in het opleiden van talenten is gestoken.

Ecare Apollo 8 wenst Florien natuurlijk het allerbeste en voornamelijk ook heel veel plezier toe bij Jeugd Oranje meisjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.