Bijeenkomst Digitaal Wedstrijd Formulier

Afgelopen dinsdag 2 december hebben een aantal tel(st)ers van Ecare Apollo 8 uitleg gekregen over de werking van het digitaal wedstrijd formulier, DWF genaamd.

Het is de bedoeling om volgend seizoen in de nieuwe sporthal de Veste, over te gaan op digitaal tellen voor de hele vereniging. Dit wordt door de Nevobo sterk gepromoot. Dit levert voor zowel de Nevobo als voor de vereniging namelijk veel op qua verlichting van de administratieve lasten. Alle spelers staan direct beschikbaar en schrijffouten worden minder snel gemaakt, waardoor controles vanuit de Nevobo minder rigide hoeven te zijn.

Het invullen van het DWF kan op twee manieren gaan gebeuren, te weten: (achteraf) Resultaat invoeren of Live bijhouden. Voor onze nationaal spelende teams (Dames en Heren 1) is Live bijhouden noodzakelijk.
De uitleg van 2 december ging hierover. Alle tellers van het nationaal formulier en de wedstrijdleiders waren uitgenodigd  voor deze instructie en aan de hand van een demoversie werd er uitleg gegeven hoe het invullen in zijn werk gaat. Aan het einde van de avond is iedereen naar huis gegaan om daar natuurlijk direct zelf ook verder te gaan oefenen!

Onze regionaal spelende teams, (incl de jeugd) zullen nog worden ingelicht hoe hoe het digitale formulier  voor hen gebruikt moet gaan worden.

Al nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.