post

Ben of ken jij een hobby-fotograaf

Dan zijn we op zoek naar jou!
Vind jij het leuk om te fotograferen? Heb je ervaring met sportfotografie? Of vind je het leuk om dat te leren? En ben je in het bezit van een goede spiegelreflexcamera? Meld je dan aan bij de PR-commissie als fotograaf voor Ecare Apollo 8. In augustus/september bieden wij je de gelegenheid om een korte cursus sportfotografie te volgen. Voorwaarde is wel dat je daarna een paar keer per jaar beschikbaar bent om foto’s te maken van wedstrijden, toernooien, teams of bij activiteiten.

Je hebt ze vast regelmatig voorbij zien komen de afgelopen jaren. Foto’s van wedstrijden, de teamfoto’s en van bijvoorbeeld het jeugdkamp. Het team van fotografen is op zoek naar versterking! In augustus/september wordt een korte cursus sportfotografie verzorgd door een ervaren sportfotograaf. Iedereen die deze cursus volgt, kan vervolgens ingezet worden als fotograaf.

Als fotograaf maak je teamfoto’s, foto’s van wedstrijden en toernooien en andere activiteiten van Ecare Apollo 8. Gemiddeld word je eens in de 2 maanden gevraagd om foto’s te maken. Het begin en het einde van het seizoen zijn drukkere maanden, omdat er dan meer activiteiten zijn die leuk zijn om vast te leggen.

Ben je geïnteresseerd? Of heb je vragen? Stuur een mail naar communicatie@apollo8.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.