Bekendmaking voorlopige indeling teams (Heren, Dames en Jeugd)

Beste speler/speelster bij Apollo 8,

Nu het einde van dit corona-volleybalseizoen nadert, betekent dit ook dat binnenkort de voorlopige indeling van de teams voor volgend seizoen bekend gemaakt gaat worden. Het maken van de voorlopige indeling is een ingewikkeld proces dat zorgvuldig moet gebeuren. Vanwege corona is dit proces nog ingewikkelder dan anders, omdat we helaas al tijden niet meer in de zaal hebben getraind. We vinden het daarom belangrijk om de (jeugd)leden (en de ouders) via dit bericht te informeren op welke wijze wij het dit jaar gaan vorm geven. 

We willen hierbij benadrukken dat het echt om concept indelingen gaat. Voor een aantal teams worden misschien nog team-indelingstrainingen gespeeld. Het is ook mogelijk dat, afhankelijk van de corona-maatregelen, de definitieve teamindelingen pas in juni bekend worden gemaakt. Bij de bekendmaking van de voorlopige teams zal duidelijk gecommuniceerd worden wat voor jouw team van toepassing is.

CMV – meisjes jeugd – damesteams

Op woensdag 12 mei wordt de voorlopige indeling bekend gemaakt via onze website voor deze teams. Met ingang van maandag 17 mei zullen de trainingen voor deze teams gaan starten in de voorlopige teamsamenstellingen.

Het kan zijn dat de indeling vragen oproept en dat een toelichting gewenst is. Eventuele vragen of opmerkingen kunnen kenbaar gemaakt worden per mail vanaf 13 mei tot en met 17 mei via het adres: teamindeling@apollo8.nl. Het betreffende TC-lid zal hierover dan contact opnemen. 

Jongens- en herenteams

Op maandag 17 mei wordt de voorlopige indeling bekend gemaakt via onze website voor deze teams. Met ingang van maandag 25 mei zullen de trainingen voor deze teams gaan starten in de voorlopige teamsamenstellingen. 

Het kan zijn dat de indeling vragen oproept en dat een toelichting gewenst is. Eventuele vragen of opmerkingen kunnen kenbaar gemaakt worden per mail vanaf 17 mei tot en met 23 mei via het adres: teamindeling@apollo8.nl. Het betreffende TC-lid zal hierover dan contact opnemen. 

Beachen/zaal einde seizoen

De afgelopen maanden hebben wij, met dank aan Webton Beach, veel gebruik kunnen maken van de beachvelden. Vanaf 1 mei a.s. gaat hun eigen beachseizoen ook starten, wat betekent dat wij minder uren ter beschikking hebben. Indien dit gevolgen heeft voor jullie training, zijn jullie hierover geïnformeerd. We zullen uiterlijk tot en met 2 juli 2021 blijven beachen, waarmee wij dus langer doorgaan dan in een normaal seizoen. We hopen natuurlijk snel weer groen licht te krijgen voor het opstarten van de zaaltrainingen! 

Tot slot willen we nogmaals benadrukken dat we er heel bewust voor kiezen om via deze kanalen met de TC te communiceren over de teamindelingen. En hiermee dus dan ook niet onze trainers te belasten. Ieder die een mail met een vraag stuurt kan een antwoord terug verwachten.

Met vriendelijke groet,

TC Dames – TC Heren – TC Jeugd
Volleybalvereniging Apollo 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.