post

Apollo 8 versterkt zich met Sophie Meijer

Sophie Meijer uit Almelo speelt komend volleybalseizoen bij Apollo 8 in Borne. De 23-jarige speelster komt over van Krekkers uit Mariaparochie.

Vorige week maakte Apollo 8 bekend dat bijna de gehele volleybalselectie in tact blijft voor komend seizoen. Vandaag maakt de club de eerste versterking van het nieuwe volleybalseizoen bekend. Met de 23-jarige Sophie Meijer haalt Apollo 8 een diagonaalspeelster in huis.

Sophie Meijer (1) in actie namens Krekkers.

Talentvolle speelster uit eigen regio

Thijs en Bart Oosting zijn verheugd met de komst van Sophie: ‘We zijn blij dat we met Sophie een talentvolle speelster uit eigen regio hebben kunnen toevoegen aan de selectie voor seizoen 23-24. Sophie laat al een aantal jaren zien bij de beste diagonalen van de Topdivisie te horen. We zien er naar uit om met haar samen te werken en te ontdekken waar haar volleybalplafond ligt’.

Mezelf ontwikkelen

‘Ik heb altijd bij Krekkers in Mariaparochie gespeeld en ik heb zin aan de nieuwe uitdaging bij Apollo 8. Ik denk dat ik daar veel kan leren en daarnaast lijkt het team me erg leuk. Ik heb er zin in! Ik kijk er naar uit om wedstrijdstrijden te spelen in een nieuw team en mezelf als speelster te ontwikkelen’, reageert de nieuwe aanwinst van Apollo 8.

Apollo 8 heet Sophie van harte welkom in het volleybalhart van Twente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.