Apollo 8 leeft !

Sporthal de Veste is leeg….. iedereen is aan huis gebonden…… maar gelukkig hebben we onze digitale wereld om te laten  zien dat Apollo 8 leeft! 

De activiteitencommissie heeft aantal activiteiten voor jullie bedacht. Je kunt denken aan:

Challenges

Speelsters en spelers van D1 en H1 zullen binnenkort een challenge opstarten. Deze wordt middels social media en de teamapps gedeeld naar de leden om hen uit te dagen. Houd dus de social media van Apollo 8 in de gaten!

Hoe goed ken jij je (nieuwe) team ?

Afgelopen weekend is de nieuwe teamindeling bekend gemaakt.
Helaas kunnen we nog niet trainen maar met deze teamactiviteit kun je je team vast beter leren kennen! De onlinevragenlijst is naar jullie trainers en aanvoerders gemaild. Heb je niets ontvangen mail dan naar: activiteitencommissie@apollo8.nl

Volleybalpubquiz NeVoBo

Bij de Activiteitencommissie is een volleybalpubquiz op te vragen, gemaakt door de NeVoBo. Wil je die ontvangen? Stuur een mail naar activiteitencommissie@apollo8.nl 

Welk team wint de 25 euro tegoedbon voor het Veste Sportcafe ???

Met dit pakket aan activiteiten, uit te voeren middels apps voor beeldbellen, hopen we dat jullie toch een beetje verbonden blijven met onze mooie club. En …….. Er is een prijs voor de meest originele onlineteamfoto (met minimaal 6 teamleden) Dus schroom niet, haal jullie creatieve brein naar boven en maak een te gekke foto. Let op, niemand mag in dezelfde ruimte zijn.

Succes en veel plezier met elkaar! !!!

Namens de Activiteitencommissie,  

Ireen, Desi, Anke en Fenne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.