post

Apollo 8 Heren 1 neemt afscheid van trainer Rob Smienk

Nu door de Nevobo besloten is dat vanwege het coronavirus de competitie niet hervat zal worden, is ook bekend dat de wedstrijd van Heren 1 tegen FOOX Olhaco de laatste was van trainer Rob Smienk. In goed overleg met de Technische Commissie heeft Rob besloten het komende seizoen weer als speler in het veld te willen staan, in plaats van als trainer/coach betrokken te blijven bij het eerste herenteam.

Als vereniging en als Technische Commissie willen we Rob bedanken voor zijn inzet de afgelopen seizoenen. Met veel energie ging Rob (destijds samen met Rob Honigh) het avontuur aan om weer leven in de herenlijn te krijgen. Dit had vorig seizoen als resultaat dat Heren 1 mocht promoveren naar de eerste divisie. Dit seizoen is met vallen en opstaan gebleken dat Apollo een waardige tegenstander is in de competitie, met enkele mooie wedstrijden als gevolg. Komend seizoen is Rob weer als speler te bewonderen in de Veste en we wensen hem dan ook veel succes en plezier!

Achter de schermen is de Technische Commissie druk bezig met de invulling van de vacante trainerspositie en de selectie voor het komende seizoen. Meer informatie hierover volgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.