Verslag

De 4e zege is een feit en de eerste plek blijft gereserveerd voor Apollo 8.

Nooit wetend wat we verwachten gingen we vandaag weer vol goede moed er tegen aan. Met in ons achterhoofd de vijfsetter die we vorige week hadden gespeeld waren we

nu vastberaden om dat NIET meer te laten gebeuren. Zoveel spanning kunnen we niet meer aan. Daar zijn onze tere hartjes te teer voor.

Joost was ditmaal onze scheidsrechter in plaats van onze barman, comedian, mascotte, krullenbol, ADHD’er, therapeut en meubilair van de Apollo kantine.

Hij hoopte dat de wedstrijd hooguit 10 minuten zou duren maar we hebben de anderhalf uur mooi volgemaakt ?

Set 1:

Begonnen we lekker goed en stonden we 8-0 voor. We wisten goed de druk er in te houden en de bal te plaatsen op plekken waar de gaten waren. Carlijn had een paar mooie bloks en ze gebruikte haar lengte goed tegen de tegenstanders! De eerste set blijft voor ons een vloek waarbij we door de spanning soms toch nog wel fouten maken en de tegenstander terug laten komen met punten.

Ondanks dat wonnen we met 25-19

Set 2:

In deze set werd scheidsrechter Joost van de bok geslagen door de tegenstander. Na deze traumatische ervaring kon hij gelukkig het fluitje nog goed in zijn mond krijgen en vervolgden we de wedstrijd. Ook ditmaal wisten we de druk goed te zetten en werden de enige punten voor de tegenstander gemaakt door onze eigen fouten. Maar we kwamen telkens goed terug. Anouk had een super mooie opslagreeks.

Uiteindelijk kwamen de jokers Amber en Lesley er in (letterlijk en figuurlijk de jokers van het team). Ze maakten de set af en de tegenstander kon niks met de aanvallen van onze linkshandige joker Lepsi.

We wonnen met 25-14

Set 3:

We stonden super mooi voor met 17-03, door een paar fouten aan onze kant ging het even niet zo lekker. De tegenstander kwam terug met een aantal punten maar toch wisten we de druk weer te vinden. Annemijn maakte nog een foetvout (OMGGGG) bij de opslag, maar dit hebben we haar vergeven.

Ps. Die spelfout is om jullie scherp te houden hè ?

Set 4:

De laatste set om het af te maken. Door iemand, we noemen geen namen. We hebben zelf ook geen idee waar we het fout hebben gedaan. Maar er was even chaos, iemand heeft opgeslagen wat niet moest. Amber dacht  te weten wat er moest gebeuren maar helaas was dat ook niet de oplossing. Na een tactische time-out werd de chaos iets minder. Gelukkig stonden we ver voor en wonnen we met 25-17

Shout out naar de supporters die vanavond onze zege meevierden:

• Ouders van Amber
  • Cynthia (Snippa)
  • Ouders van Tessa
  • Vader en Zusje van Nienke

Op naar de volgend wedstrijden volgende week vrijdag en zaterdag (wie dit heeft verzonnen mag even achter het behang gaan staan)!

Vrijdagavond 21:00 uur mogen we uit naar Langeveen En zaterdagochtend om 13:30 uur in Almeloooo