We zijn dames 10!? (DS 11)

Verslag

Vandaag spelen we een thuiswedstrijd! Dat mocht ook wel weer eens na twee wedstrijden uit. We zijn er wel weer aan toe om in onze eigen hal te spelen. Het publiek is er vandaag in grote aantallen aanwezig. Er werd voor de start nog even gedacht dat we Dames 10 of zelfs Dames 8 waren. Foutje moet kunnen. Zal onze atletische uitstraling wel zijn! ?

Eerste set:
We beginnen met een goede start de eerste set. De eerste paar punten zijn voor ons en wordt we spelen zelfs netjes 3 keer. Aan de andere kant denken ze dat ze 4 keer mogen spelen, puntje voor ons! Fleur heeft een hele mooi serve en de bal wordt door de tegenstander uitgeslagen het staat 5-5. Dafne slaat de bal heerlijk in de hoek van het veld, dankzij een mooie pass en set! Samen komen we er wel. Foute serve aan de andere kant ?. Fleur redt de bal en Dafne slaat een punt! Het staat inmiddels 8-10. Helaas maken we een aantal fouten en wordt het wat spannender. Maar ook de tegenstander maakt een foutje en de bal is UIT! Goed gezien dames 9-12. Kim V aan serve, en nog een keertje mag ze serveren! Zo af en toe slaat de tegenstander uit en nemen wij het ? in ontvangst 11-13. Rosan heeft een knaller van een serve. Helaas is onze communicatie (hoewel we wel altijd erg gezellig met elkaar kunnen kletsen) niet onze sterkste kant en loopt het niet helemaal lekker 11-15. Tijd voor een time-out. Fleur redt de bal en valt aan. Een lange rally… maar helaas niet voor ons. Het staat 11-16. Dafne pakt alle ballen diep en scoort. Nu wij weer. Dafne ziet een plek in de hoek en slaat zonder 3x te spelen in een keer een punt 13-17. Daar weer een serve van de tegenstander die fout gaat. Nu mogen wij weer. Stephanie aan set. Mooi gedaan Sem lost de bal op en maakt een punt 15-17. De tegenstanders spelen 4x 16-17. Je zult bijna gaan denken dat tellen moeilijk is. Time-out bij de tegenstanders. Lekker puntje voor de coaches 17-17. 3x gespeeld met een mooie set van Kim V. Rosan passt hem diep 19-17. Fleur pakt hem in ons gat en Dafne valt aan. 20-17 voor ons. En daar gaan we weer 4x spelen bij de tegenstander. Tellen ze niet?! 21-18!. Kom op laatste puntjes dames. Sem aan serve. 21-20. 21-21. Time out aan onze kant. Punt voor ons. Gaat Dafne de laatste punten scoren? Jaa hoor!! 24-22 nog 1 dames! 24-23 spannend! Toch gewonnen!! 25-23.

Tweede set:
Kim V mag beginnen met serve. Helaas is de tweede serve niet voor ons 1-1. Sem speelt de bal en scoort een bal 2-2. Rosan serveert en gelijk een punt! Lekker Rosan. Aanval van Sem. Helaas uit. Tegenstander serveert de bal uit, dank jullie wel 4-6. Kim passt de bal, Stephanie neemt over en Dafne valt aan. Goed opgelost! 6-6. Ook Fleur lost de bal goed op, maar helaas. 6-9. De tegenstander speelt hem in het net?. Stephanie ziet dat de bal uit is, goed gezien en vooral geschreeuwd meid! 8-10. Helaas gaat het even wat minder aan onze kant en verliezen we wat punten 8-13. Time out aan onze kant. Dafne zit er goed in met haar aanval en dat levert ons weer een punt op 9-14. Sem komt daarna met een mooie serve. 10-15. Door te veel fouten aan onze kant leveren we punten in bij de tegenstander 10-18. Kim V maakt een hele mooie comeback. Gelijk mooie serve van Dafne. Dafne nog een keer aan serve. 13-19. Dafne en Sem maken een botsing, oeps kan gebeuren. We maken even gebruik van onze tweede time-out 13-20. Puntjes voor de coaches 15-20. Kim aan serve. Touche. 16-20. Fleur slaat hem mooi in de hoek 17-21. Tegenstander slaat hem in het net? 18-21. Rosan mag serveren. Helaas uit 19-22. Time-out aangevraagd door de tegenstander. Helaas maken ze gelijk daarna ook een punt 20-23. Kom op dames. Ace van Stephanie. Dames bijna weer te vroeg gejuicht?. 23-23!!! Spannend…. Jammer, maar helaas net niet genoeg 23-25.

Derde set:
De tegenstander begint met de serve en dat betekend een eerste punt voor ons! Rosan mag serveren en we scoren een punt doordat de bal aan de kant van de tegenstander in het net komt. Helaas gaat de volgende serve uit. Dafne maakt een mooie aanval en een super blok! Ho.. Ho! 3-1. Dafne aan serve. Er komt een mooie pass van Sem en een punt voor ons (een Semmetje). De tegenstander scoort een mooie bal en het is 5-2. Helaas gaat de bal niet over het net en de tegenstander krijgt een ? van ons. We hebben weer een lange rally, maar helaas levert het ons geen punt op 6-4. Stephanie heeft een mooie aanval en we scoren weer een punt. Daarna slaat de tegenstander de bal uit! Weer een puntje voor ons. De tegenstander serveert een ace. Een mooie pass van Sem, helaas levert het ons geen puntje op en wordt het spannend 7-7. De tegenstander weet weer in het net te serveren (misschien even vertellen hoe hoog het net hangt?). Sem heeft een mooie opslag en helaas weet de tegenstander zich er raad mee en levert het hun een punt op. Daarna weer een sterke aanval van de tegenstanders. Gelukkig weet de tegenstander het net nog te vinden nu met een net fout 9-9. Wij maken een mooi blok. Chaira mag serveren en Dafne maakt het af met een aanval 11-9. Helaas, het communiceren gaat nog niet zo heel goed 11-10. Sem staat lekker te passen. Kim T heeft serve maar helaas slaat ze hem uit. Balen, volgende keer beter! Ook de tegenstanders denken dat het veld groter is en slaan ook de bal uit 13-11. Rosan maakt een mooie serve reeks en de tegenstander wil een Time-out. This girl is on fire, want na de time-out maakt ze nog 3 punten met haar serve. En toch denkt de tegenstander dat het veld wat groter is vandaag en speelt de bal uit 18-11. Daarna verliezen we een paar puntjes, maar weten we ons te herstellen 20-14. Sem komt met een top aanval en scoort! De tegenstander prikt de bal in het midden helaas daar was niemand van ons. Punt met opslag tegenstander HOPPA!! 22-17 Time-out. Rosan heeft een mooie redding bij de serve van de tegenstander, maar helaas blijft de communicatie bij ons nog altijd uit 22-18. (Ter verbetering van onze communicatie wellicht toch eens snel een teamuitje plannen ?). Chiara dacht net als Kim ook even dat het veld wat groter was 22-19. De tegenstanders weten de bal in het net te slaan en inmiddels staat het 24-20. Helaas de aanval van de tegenstander konden we niet tegenhouden. Dafne heeft een mooie aanval, helaas gaat deze uit 24-22. Nog even knallen dames! En ja.. daar is de bal uit gespeeld door de tegenstander 25-22.

Tussenstand twee sets voor ons en een voor de tegenstander.

Vierde set:
Kim T begint met de serve. Helaas loopt bij ons de communicatie mis en worden er veel ballen in het midden geprikt door de tegenstander 0-3. Sem heeft een prachtige aanval en dat levert ons een punt op het staat inmiddels 2-4. Kim V maakt een mooie aanval en een punt voor ons. Daarna mag ze serveren en dat levert nog een punt voor ons op. Daarna een mooie prik van Sem! De aanval van de tegenstander gaat in het net en het is 6-8. We komen weer wat dichterbij. Sem maakt een mooie redding en we hebben een time-out, maar de redding van Sem mag helaas niet baten 6-11. De tegenstander maakt een fout in de serve. Helaas weer een aantal communicatiefouten aan onze kant en de bal valt op de grond 8-13. Yes, we scoren weer dit keer met een mooie aanval van Sem!! Chiara mag serveren. Mooie prikbal van Kim V en ook dat levert ons een puntje op 10-15. Wanneer de tegenstander nog eens scoort nemen we onze tweede time-out. De tegenstander serveert vervolgens in het net. Dank coaches voor dit puntje. Kim heeft serve en scoort een ace. Helaas gaat de tweede serve uit 12-18. Helaas punt voor tegenstander met een mooie aanval?. Kim V weet nog een punt te scoren 13-20. Vervolgens slaan we de bal uit. Punt voor de tegenstander. Jammer pass mislukt van Sem dus weer een punt voor de tegenstander en de tegenstander scoort nog een punt 13-25. Wat balen van deze set. Vol knallen in de volgende dames. Deze set was namelijk niet om over naar huis te schrijven.

Vijfde set:
Kim T mag beginnen met de serve. De tegenstander weet er even geen raad mee en passt de bal in het net. Eerste puntje is voor ons. Helaas de volgende serve ging minder 1-1. De tegenstander speelt de bal uit en dat levert ons weer een puntje op. Rosan mag aan serve, onze joker?, helaas gaat hij in het net. Ook onze aanval gaat vervolgens in het net. De tegenstander weet de bal nog en keert uit te serveren 3-4. Fleur mag serveren en Sem weet de bal kort weg te leggen en de tegenstander kan de bal niet halen. De tegenstander komt terug met een goede serve en daarna gaat er eentje bij hen uit 7-7. Netfout bij de tegenstander dat geeft ons weer een puntje. Sem mag serveren en heeft een mooie opslag. Dafne maakt hem af met een aanval 9-7. Wij scoren een mooi punt door hem in het midden te mikken van de tegenstander. Toevallig stond daar niemand 10-8. Kim T mag serveren en daarna de tegenstander. We maken het weer spannend 12-10. De tegenstander speelt de bal uit 13-10. Oeh en de tegenstander weet de bal nog een keer in het net te spelen. Nog 1 punt en we hebben de set binnen. Time-out van de tegenstander. Verassend… Sem maakt een mooie pass en we hebben een punt! 15-10. We winnen de wedstrijd!! HOPPA!!

Oef wat een spanning vandaag! We eindigen de wedstrijd met 3-2. De winst is binnen we staan in de top 3! Dat moet gevierd worden!

Liefs, Dames 11

Details

Datum Tijd
11 november 2022 20:00

Resultaten

Team12345
Dames 112523251315
Ti-Volley DS 42325222513

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland