We mogen weer! (DS 12)

Verslag

Daar gaan we. Na een lange tijd stilgezeten te hebben mogen we weer wedstrijden spelen. We hebben er in elk geval allemaal veel zin in.

1e set:
Wij mogen beginnen en Carmen slaat gelijk een heel aantal punten binnen met haar mooie serve ;). En de eerste punt tegen is dan ook als wij al met 9-0 voorstaan. Een onderhandse serve. Zo zie je maar weer onderhands of bovenhands maakt niks uit. Celeste verrast iedereen. En ook 3x spelen en los roepen gaat uitstekend aan onze kant. Hou dit vast dames zegt Koen. Ik heb er vertrouwen in! Wat begint deze set goed. Kim gooit er nog even een handbalsprong in en slaat de bal mooi op een lege plek. Carmen serveert nog even een ace. En zo goed als we begonnen willen we natuurlijk eindigen. De set eindigt uiteindelijk met 18-25?

2e set:
Sem maakt een punt achterover, knap gedaan Sem! Ondanks de tijd van de wedstrijd zit er niemand te slapen in het veld, die staan aan de andere kant?. Kim we doen niet eitje leggen het is de bedoeling dat je de bal in het veld serveert, niet tegen de muur?. Iets met teveel spinazie gegeten… Carmen ziet een gat en speelt hem daar strak in, goed gezien. We hebben een lichte achterstand en Koen last een time-out in, gaan we deze set nog winnen? Marjolein slaat de bal nog even tegen de handen van de tegenstander aan, de punt is wel voor ons. De set eindigt jammer genoeg met 18-25.

3e set:
We gaan gelijk op. Carmen prikt een balletje precies op de lijn en we sprokkelen er weer een puntje bij. Kim V gaat voor de bal, en knalt op een haartje na niet tegen de paal, wel goed gegaan Kim. In de focus van Celeste voor de opslag stuitert de bal op haar voet en knalt weg. Marjolein volgt met een strakke aanval en de bal knalt via de tegenstander het veld uit. Kim maakt een ace en er komen weer iets dichterbij.
De tegenstander denkt dat we aan voetvolley doen, gelukkig zijn ze daar niet zo goed is, puntje voor ons! Ze lopen iets meer uit, Koen probeert ons ff op te peppen in de time out en we starten gelijk met een puntje voor ons. Goed gedaan coach! Marjolein heeft een strakke opslag en de volgende punt is in the pocket. Oplosballetje worden door Majo en Carmen perfect opgelost. Helaas gaat deze set aan ons voorbij.

Set 4:
Koen zegt in de rust vanaf het begin rust bewaren en druk zetten. Nou dat heeft Marjolein begrepen ze ramt hem erin. Ook Marleen heeft de opmerking door en serveert 3 mooie ballen achter elkaar. Na een ongelukje tussen Kim V en Marleen mocht Sem vanaf de bank even de fysiotherapeut uithangen. We zitten even in een dipje na de 2e time-out van ons komen we vast terug! En ja hoor daar zijn we met een mooie aanval van Celeste. Koen maakt nog een joker wissel en Sem mag weer in het veld. We zoeken af en toe een beetje de communicatie. Helaas gaat deze set aan ons voorbij.

Lieve lezers fijn dat jullie weer terug zijn. Wij vonden het weer heerlijk om te mogen spelen. Tot de volgende week!