Wanneer Marjo zegt ‘ik’, denken wij ‘F*ck you’ (DS 12)

Verslag

Voor de hersteltraining van onze afgelopen winst hebben wij onze glazen zaterdagavond met een adje leeg gedronken. Op naar de volgende ronde.

Set 1
Daaar gaan we weeer!! We hebben er zin in. De eerste is al meteen een hele dikke rally en hoppaaa punt! Onze analist vanaf de bank (Sem) merkt op dat er veel ruimte is in het centrum van de tegenstander; nou drie keer raden waar de bal beland: in ons eigen centrum….. Jaa het is wat. Na de hele eerste set voor te hebben gestaan staan we nu op gelijk: 11-11. Door een strakke serve van Kim V staan we weer voor. Kim T is overal lekker bij; of de bal nu in ons veld is of die naast ons, Kim die pakt hem wel! De puntjes lopen heel erg gelijk op. Het is zo spannend! Marleen heeft een mooie aanval in de hoek. 23-23 wij aan de kant houden het niet meer hoor. We weten niet hoe het kan, maar toch hebben we op het randje verloren: 25-23.

Set 2
We starten met een mooi blok door Marjolein en Stephanie. Celeste en Sem werken graag samen en slaan 2x achter elkaar samen de bal erover.

Sem schuift over de vloer om de bal te halen, maar kust uiteindelijk Dafne’s voeten. Carmen doet ideeën op en kust daarna de muur toen ze opzij moest springen voor Stephanie. Botsing tussen Marjolein en Stephanie. Alweer dichtbij elkaar. Daar moeten we het toch echt een keer over hebben met elkaar. Maar we weten de bal alsnog over het net te krijgen. Dafne komt erin voor Celeste. Carmen wil Celeste even een high five geven, maar ze laat “m hangen…. Tja dan niet hè!

Set 3
Dafne is overal lekker bij, of hij nou van links of rechts komt Dafne heeft m wel. Carmen heeft ook een strakke actie: van ver buiten het veld slaat ze de bal strak over het net en jaaaa punt! Carmen die doet dat wel even met haar serve! De aanvallen van Marjolein gaan ook zo lekker, die scoort de ene punt na de andere. Carmen mag serven. Op de NEUS roept Stefanie van de kant. Maar ooh wat gebeurt er nu? One down one down! Kim V valt over de schoen van Carmen en schaaft haar knie open. Gelukkig is ze goed voorbereid; je wil niet weten wat voor tape en verband allemaal uit haar tas komt. Celeste ons krachtpatsertje is ook lekker bezig, ze slaat de ballen van achter uit het veld met gemak ver over het net. We staan ook mooi voor: 23-12! Jaaaaaaa gewonnen!!!!!! 25-13

Celeste tussendoor: Dafne je sok is gezakt, heeeeel lelijk! Bedankt Celeste….? we kijken eerst met z’n alleen naar de veters van Dafne. Die zitten toch dicht?!

Set 4
We beginnen helaas ook met een achterstandje. Marleen een mega mooie block: de tegenstander schrok er zo van dat ze de bal zo liet vallen. En jaaa Sem is er ook lekker bij en bezorgt met een block ons een punt. En gelijk erna een mooie aanval wat resulteert in nog een punt: you go girl! Marjo gaat ook lekker en ziet deze set ook de lege plekjes. De tegenstander ziet de onze helaas ook en we gaan even niet zo heel lekker. We verliezen dan helaas ook met 25-17.

We sluiten vandaag af met een bardienst en bij de after party doen we nog een paar spelletjes. Het gaat net zo fanatiek als in het veld. 7 letters bier halen. Iets met dat onze juf niet weet hoeveel letters bier halen is.

Wij bedanken George voor het coachen en zijn schoenen collectie. Ook bedanken we ons publiek en al onze lezers.

Liefs,
Dames 12

Details

Datum Tijd
5 november 2021 20:00

Resultaten

Team1234
Dames 1223132517
Markel-Up DS 225251525

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland