Waar is Swiebertje (DS 12)

Verslag

Sommige zijn gechanteerd na de afgelopen wedstrijd als ze bleven dan mag je vier sets spelen. Degene die gechanteerd wordt heeft ons zelfs om laten fietsen. Ze wist de weg zei ze! Aha… Achja scheelt dat ze toch sowieso vier sets moet spelen i.v.m. een afmelding. Dit zullen we haar niet laten weten.

“Jullie drinken liever alcohol dan ik”. Wordt er gezegd. Alleen een taxi is niet nodig vandaag voor de derde keer spelen we thuis. Vandaag zijn onze beide coaches aanwezig. Er werd vanmiddag nog even gevraagd of we al een tijd voor vanavond hebben afgesproken. Tja dan voelen we het meteen dat onze eigen coaches er vanavond zijn! Of is het eigenlijk hun stress of wij wel op tijd zullen zijn?

Het begin van de eerste set begint lekker. We weten onze rust te bewaren en gaan redelijk gelijk op. Door een paar strakke serves van de tegenstander lopen we iets achter. Kim V weet drie keer de bal achter elkaar heel mooi te blokken! Ik weet niet wat ze heeft dat ze ineens zit te blokken. De serves aan onze zijde gaan ook hartstikke lekker. Marleen past hem gelijk over en scoort één punt. Marjolein slaat de ballen strak over het net en weet mooi wat puntjes te pakken. Ook blokken gaat haar lekker af! 24-24 het is heeeeel erg spannend!! Nog twee pintjes, ja die lusten we wel, te gaan en deze set hebben we binnen. 25-25 ik houd het niet meer! Helaas 27-25: we hebben het niet kunnen redden?.

Tweede set beginnen we met wat foutjes waardoor we met een achterstand beginnen. Celeste ziet de gaten bij de tegenstander en maakt wat puntjes: she’s om fire ?. Sem die rent van hot naar her samen met Celeste en Majo. Kim T weet door een paar goede serves ons een voorsprong te bezorgen. Sem weet de bal ook perfect tussen de handen van de tegenstander te plaatsen en jaaaa punt! Helaas weten we de tweede set niet te winnen en eindigen we met 16-25. De coach kreeg een symbolische kaart van de scheids…

Op naar de derde set. 0-6 achter een time out. 1-7 hehe eindelijk is er nu een punt voor ons! Nu volhouden dames. Eigen plek en doorgaan. Alle ballen mogen naar Carmen. De tegenstander is goed bezig met de ballen uitslaan. Zo komen de punten wel bij ons. Stofzuiger Carmen is goed op dreef en pakt alle drie prikballen! Oef Majo maakt het nog spannend met haar opslag. De bal komt er net over. Djorro roept uit. Gelukkig pakt Sem hem toch en maakt Celeste er een mooie aanval van! En Celeste maakt nog een een prikbal puntje. You go girl ?! Serve punten voor Kim T. 15-13 de tegenstander heeft paniek! ? en even later is er dan een ace voor de tegenstander. Dikke pech! Stef ontwijkt de bal heerlijk soepel. Je mag nu naar voren meid! Helaas laten we nu weer wat puntjes liggen. Komop dames! Zegt Koen. Sem rent zich suf in het veld. Helaas was dat niet genoeg!

Op naar de vierde set. Marjo en de Kimmen hadden deze set weer een heerlijke serve. Helaas was er wat chaos in het spel. Stef had nog een super vette strakke bal over het net niet normaal. Helaas maakte de tegenstander het af met een hele harde smash.

‘Sem je hebt een gat in je kont’ aldus Marleen. Ohja over de titel van de wedstrijd of degene die ja gechanteerd is laten wij niks los en ook maken wij onze taxi niet bekend.

Wij bedanken nog ons publiek en onze coaches!