Vloek op de eerste set (DS 11)

Verslag

Vandaag speelden wij de eerste wedstrijd van ons wedstrijdweekend ?

Om 21:00 uur mochten we weer in onze favoriete sporthal spelen tegen Flash Stars Langeveen.

De sporthal bevat 1 veld en heeft de uitlijnen net 2 meter tot aan de muur en 10 cm aan de buitenkanten. De scheidsrechter moet middels een ladder op haar stoel komen en kan er in de tussentijd ook niet af! De hoogte van het plafond is ook net te laag voor ons toedoen. Nu zijn wij ook verwende sikken met ons super deluxe sporthal!!

Stef hadden we vandaag als coach meegenomen!

Set 1:

We blijven vervloekt met de eerste set. We zaten er niet lekker in en de eerste bal van ons ging al meteen tegen het plafond aan ?

We verloren deze set met 17-25

Set 2:

We kwamen super goed terug en Lisanne wist de servedruk goed neer te zetten. De punten kwamen binnen en ook Carlijn en Tessa zaten lekker in hun spel! Onze tegenstander gebruikte ook weer de tactische W opstelling. Waar wij de laatste wedstrijd ook moeite mee hadden! Oeroude maar zeer gewaagde strategie!

We verloren deze set helaas met de spannende eindstand van 25-27

Set 3:

Vastberaden om er dan maar een vijfsetter van te maken gingen we de strijd weer aan tegen onze gele tegenstanders! We wisten de druk goed te brengen. De passjes kwamen mooi en Tess wist de ballen goed bij onze aanvallers te brengen.

We wonnen deze set dan ook met 19-25

Set 4:

We gaven niet op! Carlijn wist de ballen mooi naar beneden te slaan en de tegenstander was niet opgewassen tegen onze langste speelster. De liedjes van Annemijn en Amber vanaf de bank zorgden tevens voor afleiding bij de tegenstander!

We wonnen deze set met 25-23

Set 5:

De serieuze strijders stonden weer klaar in het veld om ook deze laatste set even mee te nemen. We kwamen goed op voorsprong door onze servedruk en onze mooie rally’s en ondanks wat tegenslagen wonnen we de wedstrijd met een mooie eindstand van 2-3. ???

Tot nu toe alle wedstrijden gewonnen en nog steeds nummer 1 ?

We doen het super goed en blijven maar groeien!! Morgen spelen we nog een wedstrijd in Almelo om 13:30 uur en zondag is de helft van het team bij Eddie the Clown in Walibi ? ?

Stef bedankt voor het coachen!! Succes morgen met je eigen wedstrijd ????