Vinger uit de kom?! (DS 11)

Verslag

Op naar Wierden! De heenreis heeft Djorro de hik. Later benoemt hij nog even dat er flitspalen langs de weg staan die er niet zijn. Bedankt Djorro!

Set 1:
Apollo dames 11 heeft opslag. Goed uitgespeeld . Maar helaas. De bal komt in het net. Nou wij weer.
1-1. Mooie serve van Rosan. Ace! Goed gezien door Rosan: uit! Daphne aan serve. Helaas de punt is niet voor ons en zo blijven de punten een beetje heen en weer gaan om en om. Sem maakt een mooie aanval en scoort een punt. 5-4 voor de tegenstander. In het net 5-5 voor Apollo! Kom op dames! De oplosballen aan de andere kant gaan fout en zo komt Apollo weer aan de bal 8-7. Uit! 9-8 voor Apollo. Het is spannend. Foutje van Kim maar geluk en tactiek zoiets toch?. Kim slaat hem mooi in het hoekje. En het staat weer 10-10. Tegenstander slaat uit en Stephanie mag opslaan. Helaas blijft het daar bij… het staat 11-15. Time-out aangevraagd. De tips:
– prikpillen laten we vallen.
– blijf 3x spelen.
En weer door. HUP APOLLO HUP APOLLO!
11-19. weer een time-out.
– we maken teveel fouten die niet nodig zijn.
Daphne rent tegen de muur maar ze heeft hem wel!! Helaas staat het nu 23-11. Het plafond is laag en het zit ons niet mee door het enthousiasme. 25-11

Set 2
Het begin van deze set waren we niet bij. Na een aantal serve fouten van de tegenstander een goede eigen serve komen we terug. We vinden ons eigen spel. Zover terug dat na het blok van Dafne de tegenstander een time out aanvraagt 13-10. Na een lange rally met ping pong als hoofd activiteit pakken wij het punt het staat inmiddels 17-13. Rosan komt met een ace: 17-14. Fleur brengt de pass en we scoren een punt: 19-16. Met 21-16 nemen we even de rust van een time-out. Helaas slaan ze wat hard soms en is het plafond voor ons te laag 22-16. En dan wordt Stephanie gewisseld voor Kim en dat is een hele goede keuze want Kim heeft drie mooie serves die ons drie punten opleveren. Het wordt nu toch wel spannend 21-24. Helaas heeft de tegenstander nog een hele strakke aanval. We gingen strijdend ten onder….

Set 3
We beginnen met een voorsprongetje van 2-0. Dafne neemt de bal over van de setter en Sem weet hem mooi met succes te prikken. Fleur is iets te enthousiast en pakt de tweede bal; dat is natuurlijk niet de bedoeling he?. Rosan maakt een mooie glijer over de grond: mooi bij! Kim vist de bal uit het net, dat is wel knap! De tussenstand is inmiddels 7-6. Alles is nog mogelijk…. Dafne verdedigt een moeilijke bal goed en Kim maakt hem af door hem tactisch te prikken. Lekker bezig dames!! Sem ligt ook lekker plat op haar bek, ook nog eens voor niets want de bal haalt ze net niet. Kim prikt de bal op de lijn. We zijn nu best lekker in vorm. Hmm toch iets te veel gezegd. Onze communicatie loopt even voor geen meter waardoor we wat puntjes weggeven. Fleur heeft nog een hele goede save, thanks Fleur! We staan helaas nog wel achter met 13-18. Sem serveert heeeeeul strak, goed bezig meid! We maken nu een mooie inhaalslag 21-22. Helaas hebben we toch niet bij kunnen komen en verliezen we met 21-25.

Set 4
We beginnen met een gelukspuntje van Dafne. Een beetje geluk kunnen we ook wel gebruiken. Rosan weet de bal ook in een mooi plekje te prikken, heeeuj puntje! Even miscommunicatie tussen de Kims, de bal stuitert precies tussen hen op de grond. We staan met 4-7 voor. Fleur heeft een mooie aanval in het centrum. Sem heeft een mazzelpuntje door de bal letterlijk op het net te prikken. Kim is zo hard aan het setten dat ze m naar het team naast ons set. De tussenstand is 18-15. Door een strakke serve van Rosan slaat de tegenstander hem vol tegen de muur. Klein dansje van Fleur tussendoor om haar puntje. Shake it baby! Sem scoort nog een mooi puntje door de bal wederom net op het net te slaan. Door een hele luide ‘uit’ van Djorro zien we nog net op tijd dat we de bal moeten laten gaan. Oke we zijn wel echt heeeeeel knullig door te gaan juichen omdat we denken dat we een punt hebben maar de rally in werkelijkheid nog niet afgelopen was. Ook deze set hebben we verloren met 25-22.

Ondanks ons verlies kwamen we goed terug. We hebben ons beste beentje voortgezet ondanks de stugge vloer. Morgen tellen we de blauwe plekken.

Liefs,
Dames 11

Details

Datum Tijd
21 oktober 2022 19:30

Resultaten

Team1234
Weghorst Makelaardij WVC Volley DS 625252525
Dames 1111212122