Verslag(en) (DS 13)

Verslag

Vandaag een bijzondere wedstrijd namelijk de eerste zonder publiek. Gezellig nadien met z’n allen een drankje doen zit er ook niet in. Corona moest hier roet in gooien. Helaas, maar gelukkig kunnen we wel een wedstrijd spelen! We hebben er zin in. Speciaal dan ook voor de trouwe kijkers die op de tribune zouden zitten, zoals we elke wedstrijd doen, een wedstrijdverslag. Vandaag een thuis wedstrijd tegen de dames uit Tubbergen ⛰. Dat beloofd nog wat wat we hebben gehoord dat ze een goede tegenstander zijn. Gaan we vandaag een puntje pakken?

Ohja trouwe kijkers het zal jullie nu niet opvallen, maar we hebben nu onze nieuwe wedstrijdshirt aan met dank aan de Plus!

Eenmaal op het veld kwam Amalie met haar unisson ? team aan als onze tegenstander. Unisson toch maar even teruggestuurd naar dames 10! Succes dames.

Set 1:
Even opwarmen. Wauw een prachtig duo blok van Lisanne en Dafne. De pass wil nog niet echt lukken ondanks ons mooie blok. 1-14 het is schandalig. Gelukkig bedachten ze dat er nog wel een wissel kon komen. Thanks coaches. En Dafne mee in de pass. De derde bal komt bij Anna. Het ziet er naar uit dat ze hem gaat setten. Oeh dat mag niet!!! Oef ze speelt er hem sneeky overheen en punt! Go Anna! 6-25

Set 2:
Anna begon met opslag. En gelijk raak, hoppa! Een goed begin van de tweede set. Daarna een goed blok met Dafne in de hoofdrol. Het blijft even steken met de punten, maar we krijgen iets meer grip op deze set. Uiteindelijk eindigen we met iets meer punten dan de eerste set, een goede basis om mee door te gaan. 13-25

Set 3:
Oké Oké het ging nog niet helemaal lekker. De serve bij de tegenstander ging niet helemaal lekker deze set. Wij hebben een mooie serve druk naar de tegenstander terug. Celeste maakt een mooie vliegende Kim aanval en scoort een punt. Anna geeft een mooie B aanval naar Kim en deze wordt ook gescoord. Dafne en Celeste komen nog met meerdere blocks op mid. We staan zelfs voor! Marleen onze nieuwe versterking in het team komt met een mooie serve en pakt daarmee een aantal puntjes. Met een een tweetje op creatieve wijze zoals de coaches noemde aan de kant werd er ook gescoord. Ook Yana doet mee met de serve!! Whoop whoop!

25-22 euh… sorry 22-25. We hadden het gevoel gewonnen te hebben. Maar helaas net niet!

4 set:
Pfff het was vermoeiend. We doen ons best. We rennen ons rot in het veld. Helaas mag al het geren en gezwoeg niet baten.

Dank trouwe kijkers en lezers voor het lezen van het verslag en hopelijk zien we jullie over drie weken weer terug!!!

Liefs dames 13 ?

Details

Datum Tijd
2 oktober 2020 22:45

Resultaten

Team1234
DS13613229
Dynamo Tubbergen DS 725252525

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland