Verliezende vijfzetter Dames 12!

Verslag

Wat een wedstrijd, wat een wedstrijd! Een lange avond waarbij iedereen op het randje van z’n stoel zat mee te kijken.

Thuiswedstrijdje op een doordeweekse dag om 20:30… wat doen we onszelf aan!

Lesley is er voor het eerst bij!! Kunnen we eindelijk onze joker inzetten ?? onze ster dia, onze spring in het veld! Ondanks dat ze al moe was na het inspelen ?

Set 1:
Volgens mij is onze vloek van de eerste set verbroken! Ondanks dat Amber en Carlijn van hun à propos (ja dit is een woord, aldus de Dikke Van Dale: het à propos zelfst. naamw. Uitspraak: [apro’po] van je à propos raken (in de war raken)) waren op de mid positie. Volgens Koen liepen we gelijk op tot 16-16 en toen opeens ramden we ze erin. Ik kan mij dit niet heugen maar dat laatste klinkt wel lekker.
We wonnen deze set triomfantelijk (jaja mooi woord) met 25-16.

Set 2:
Ik weet niet waar we met ons hoofd waren? Bij de knappe heren rondom ons denk ik, want we waren niet op het veld met ons hoofd. Het idee was om net zo’n set te spelen als de vorige keer maar helaas we verloren dik met 12-25.
Oh ja, de tegenstander was not too very pleased met onze zanger T. Reesink die we hadden ingehuurd.

Set 3:
Vanaf dit moment ging er volgens mij bij beide partijen een knop om en gingen we gewoon ‘echt’ volleybal spelen. Paulien had hier een mooie opslagreeks. We kregen ook goed door dat alles geprikt werd en Donna had dit dan ook goed in de gaten. Het was een spannende pot, met lange rally’s en we wonnen op het nippppppppertje met 28-26.

Set 4:
Deze set maakten we ook weer lekker spannend. Het is een waardige tegenstander met mooie rally’s!
We wilden zo graag geen vijfde set en we deden er alles aan om dit maar niet te laten gebeuren maar helaas… Toch verloren we deze set 24-26.

Set 5:
De 22:00 uur was gepasseerd en deze set zaten we er niet lekker in. De opstelling ging even mis en we waren meteen in de war. De vermoeidheid sloeg ook toe en we werden allemaal een klein beetje heel erg chagrijnig.
We verloren deze set dan ook terecht met 7-15

Volley’68 gefeliciteerd met deze overwinning! Jullie hebben het dit verdiend en het waren mooie rally’s.

Supporters en Heren 5 bedankt voor het aanmoedigen, zingen en dansen!!
Ook Ewoud bedankt dat je je training opgaf om ons te fluiten, je hebt het super gedaan ?? maar die bal raakte ik echt niet aan?

Bis nächsten mal!

Details

Datum Tijd
16 oktober 2019 20:30

Resultaten

Team12345T
Dames 122512282472
Volley ’68 DS 516252626153

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland