Vangballen zijn niet oké (DS12)

Verslag

Rustig beginnen met een koffie en een theetje voor de wedstrijd. Omgekleed en wel staan we in de zaal. Half vragend of de tegenpartij nog komt. Ja ze waren er wel. Snorro en Zorro zeiden gisteren al dat we vandaag met 4-0 gaan winnen en dat we het minder spannend zouden maken als hun.

De eerste set. Zoals gewoonlijk mag de tegenstander beginnen met serveren. Helaas bracht het hun geen geluk. Onze wisselingen van posities wel. Amber op spel, Kim op dia en Lesley op buiten. Paulien heeft haar opslag ritme weer gevonden ?. We hadden een goede start deze wedstrijd. Aan het einde gaven we nog een paar puntjes weg, maar ach wat kan het schelen. Ohja Amber deed nog een vangbal. De bal ging uit en ze was met haar gedachten bij H3 en ving de bal op. Alsjeblieft puntje van Amber voor jullie #heelsportief.

Op naar de tweede set. Ik weet niet wat we hadden, maar de serve ging niet echt geweldig (mooie goals, maar we spelen geen voetbal) en de tegenstanders bleven bij. Dit was toch niet helemaal volgens afspraak. Maar wij hebben Dafne op mid staan en die blokte er een paar mooi af. Lesley begon vanaf buiten de ballen tussen de speelsters te slaan, tegenstander kon er niks mee!

De derde set gingen we weer lekker. Gelukskant? Tessa sette nog een mooie B aanval. Amber onze mid voor wilde voor gaan. Kim duwde Amber aan de kant en scoort van de B, doei Amber??‍♀. Kim wist vanaf de B te scoren zoals we getraind hadden. Koen wilde nog even vertellen dat die voor de achterspeelster was (ja, dat gebeurde ook! Kan je ook niks aan doen als je even niet meer weet wie waar staat).

De vierde en laatste set, want het staat al 3-0. Carlijn slaat gewoon tussen het blok de punten door of deed een tikje en er werd gescoord. De laatste set was wel rete spannend. Tessa tikte nog een paar ballen door die zagen ze niet altijd aankomen. Puntje voor de spel! Ze bleven dichtbij. Snorro en Zorro wisselden er nog twee jokers in. Is dit onze redding? Het blijft nog spannend… Donna prikte de laatste bal mooi tegen een blok en had een brievenbus! 4-0 ??

Alle supporters, scheids, coaches, vrijwilligers en tegenstanders bedankt!

Details

Datum Tijd
29 november 2019 20:00

Resultaten

Team1234T
Dames 12252525254
Unisson DS 2151911230

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland