Swiebertje 2.0 (DS 12)

Verslag

Als haar neus en billen niet vast zaten is ze haar tenen nog kwijt. Altijd fijn dat er teamgenoten zijn die iets meer meenemen. Gelukkig was op een waterflesje na alles mee vandaag. Natuurlijk was die wel ergens te leen.

Een aantal quotes van afgelopen week: ‘Kim is op Kremlin jacht gegaan afgelopen weekend. Alleen Celeste heeft hem gevonden.’ Welke Kim gaan wij lekker niet zeggen. ‘Befbever’ is iet

s met autocorrect hoe geen idee. ‘Is goed varken?’ Iets met vreemde chats. ‘Iets over buttbuddies naar buttplug buddies’ (deze laatste komt van een herenteam ook laten wij niet welke teams hierbijbetrokken waren.

Dafne waar is die meid toch. Het was toch tien over? Nee tien voor. We zien je daar. Met z’n allen bij Marleen in de auto behalve degene die voor zichzelf rijden. Kim zorgt voor de muziek van kerst naar Hollandse meezingers niks is te gek ?. Carmen fungeert als navigator vandaag. Gaat ze dat ook tijdens de wedstrijd doen? Of is dat toch Koen onze coach die ons naar de overwinning stuurt?! We gaan het zien we zijn er klaar voor dankzij alle meezing hits! Brabant zingen we natuurlijk in de Twentse versie. Iets met een harde L in plaats van een zachte g.

Daar gaan we dan de eerste set. We lopen even iets achter maar met de serve druk van Kim en Kim komen we lekker terug in de set. Na 3 serve punten van Kim heeft de tegenstander 50 tinten grijs gezien. Of bij het terug geven van de bal gooien ze hem in het net of tegen de paal. Best een knappe prestatie. Kim passt de bal naar het veld van de buren. Echter staan er geen buren. De andere Kim denkt dit maakt niks uit en haalt hem wel van het andere veld en Marleen scoort hiermee één punt. Dit doen we lekker!Marjolein heeft een vet goede aanval en scoort ook nog even. TikTok aan het net. Dafne probeert nog met een blok te scoren. Helaas niet gelukt. Ook de blokken gaan in deze set weer lekker.

Dit was dan de tweede set, omdat we er verder niet over willen hebben. Ohja Marjolein maakt nog een mooie b aanval. Daar zat Kim al op te wachten. Hehe…

De derde set. Nummer 7, volgens mij Marloes, verliest soms haar geduld. Dafne weet de bal direct in de linker achterhoek te drukken en ze scoort één punt. Vervolgens weet de tegenstander de ballen uit te serveren. Wanneer ze één punt vergeten noemt de coach kan mij niet voorstellen dat het er meer punten waren. Tja kunnen wij nu ook niks aan doen. En daar scoort Marjolein een prachtig blokpunt. Marjolein is überhaupt opdreef met haar punten. Steef maakt nog een mooie aanval vanaf de dia. Met een halve serve van Carmen scoren we ook één punt. Stefanie zit er lekker in en ze maakt ook vanaf de buiten rotatie één punt! Dafne scoort één heerlijk punt recht door maar toch links achter rara hoe? voor een midspeelster heel netjes. En een prikbal van Marjolein er achteraan!

Op naar de vierde gelijk met een b aanval één punt! En de tegenstander speelt hem even later onder het net. Stefanie speelt nog even een lekker ace! Wij zijn heel collegiaal hoor. ‘Die ballen die niet voor mij zijn blijf ik vanaf.’ Aha! Geloven we niks van. Marjolein probeerden nog een tien punter te scoren. De coach van de tegenstander trapte er niet in. En ook Carmen scoort één ace. Kim gaat even water halen, ze loopt een beetje vreemd. Haar sportbh was open gegaan en tja de scheids mag natuurlijk niet afgeleid worden. Zo knap was die ook weer niet. Kim slaat tussen de chaos door de bal mooi achterover over het net en hopppaaa punt! Ze loopt ook heel stoer weg met de woorden ‘ik was er klaar mee’. De communicatie gaat ook een stuk beter; we voelen elkaar een stuk beter aan (zonder tegen elkaar te beuken?). Carmen plakt nog even vast aan de vloer. Jammer genoeg verliezen we deze set wel…

Onze lieve oude scheids heeft deze wedstrijd wel veel haast gehad. We denken dat acht uur eigenlijk zijn bedtijd was. Sesamstraat is dan allang afgelopen. Gelukkig kunnen we in deze moderne tijd de aflevering terug kijken. Of heeft hij die uitleg nog nodig? Toch bedankt voor het fluiten. Ook bedanken we onze coach en het publiek dat is komen kijken.

Scheldend en vloekend wordt er terug gereden naar de Veste. Hier gaan we de heren nog even aanmoedigen.

Onze screenshot spreekt boekdelen over de wedstrijd. Wij vinden deze eindstand helemaal prima. Ze hadden zoals onze coach zegt: ‘moeite met de puntentelling’. Verschil tussen rechts en links was ook heel moeilijk.

Liefs, dames 12

Details

Datum Tijd
29 oktober 2021 19:00

Resultaten

Team1234
Ti-Volley DS 41862021
Dames 1225252525