Stijve tepelparade van dames 12!

Verslag

Vraag ons maar niet naar de titel..

18:15 verzamelen, lekker vroeg verzamelen en sommigen kwamen net uit werk snel langs de mac naar de veste toe! ?? Op naar Goor, samengesteld team met een paar herkenbare dames uit de vorige poule. Ze staan nummer 3 dus dat beloofd wat..

Set 1:
De opwarmset weer. Sterke tegenstander die goed wist welke ballen ze moeten pakken. Carlijn had mooie bloks waar de tegenstander niet veel mee kon ??‍♀ we verloren deze set met 25-16

Set 2:
Carlijn had een hele mooie opslagreeks en daarmee kwamen we 10 punten op voorsprong ?? helaas verloren we toen de punten en haalde Dynamiek ons weer in. We vochten hard maar ook deze set mocht niet baten 25-20

Set 3:
Dafne en Lisanne moesten er samen in, de spanning bij beide ontstond maar wat ging deze set goed! Ondanks de twee nieuwe guppies worden het al ware vissen ? Dafne had nog een mooie aanval in de diepe rechtse hoek en daarmee sloten we ook deze set af met verlies ? 25-18

Set 4:
Ondanks dat Paulien gesloopt was en Amber spellie werd was dit onze beste set van deze wedstrijd. Het ging lang gelijk op maar bij de 23-23 werd de spanning te hoog, er was te veel druk en we maakten helaas de laatste twee foutjes.

Het was een mooie is wedstrijd met mooie en soms lange rally’s. Het was een leuke en fanatieke tegenstander en we maken ze de volgende thuiswedstrijd gewoon in.

Op de terugweg wouden Kim en Helen de toeristische route ?

Wel jammer dat Dafne, Lisanne en Djorro zonder overleg naar de MacDonalds waren geweest.. volgende keer trakteren dus ?