Piepend naar huis (DS 12)

Verslag

We zijn van start in Haaksbergen en we beginnen meteen met een ace! Volgende service wordt tegen het plafond geklets en die daarna eindigt tegen de muur!! Lekker, we staan al met 0-3 voor! We vervolgen de set met hier en daar een service foutje aan beide kanten, oopsie.. Maar dan komen we met een mooie aanval en Dafne slaat hem hard in de hoek, weer een puntje. Vanuit een serve van de tegenstander maakt Marjolein een snoekduik om hem te redden, een beetje strak maar met de reflexen van Kim V wordt hij er nog snel over getikt om een puntje te scoren. Na nog een mooie prikbal van Kim staat het ondertussen 14-15 voor ons. De bal komt kort over het net, maar daar weet Stephanie wel raad mee en die speelt hem kort terug en scoort daarmee een mooi punt. Een super strakke en harde bovenhands gespeelde bal van Marjolein bezorgt ons nog een heel mooi puntje, maar helaas eindigt de set in 25-19.

De 2e set begint een beetje wankelend, ook een bal die eigenlijk uitgaat, maar (gelukkig voor ons) precies op de voet van de tegenstander landt. Dan komt Stephanie met een hele mooie korte bal over het net die bij de tegenstander in de brievenbus belandt, puntje voor ons! We gaan verder en daar is een hele mooie prikbal van Dafne, weer een puntje! Na 2 keer geserveerd te hebben met een voet fout (zonder afgefloten te worden), komt de bal bij haar terug en ketst ze hem hard tegen het plafond aan! Karma zullen we het maar noemen. Kim T denkt, voetbal is ook wel leuk, laat ik de bal maar eens trappen. Goeie poging, maar helaas iets te hard, hij komt tegen het plafond aan..
Het was allemaal niet genoeg en de set eindigt in 25-11.

De derde set beginnen we goed met een prachtige serve net over het net 0-1. Er wordt gefloten helemaal verbaasd. Ik knalde tegen het net aan 2-1. De tegenstander leeft met ons mee 2-2. Dafne ketst hem gelijk over het net, dat levert ons 4-3 op. Kim had hem nog mooi. Helaas niet voldoende. Kim is ook super fanatiek en laat de scheids gerust weten dat de bal uit is ook gaf dit ook te weten. Stef benoemd nog even dat we veel te fanatiek zijn als het zo spannend is 10-10. Helaas maken we van de spanning wat foutjes en komen we op een achterstand 21-13. Sem heeft nog een mooie aanval met een punt als resultaat. Helaas hebben we verloren met 25-14.

De vierde set, laatste kans op een puntje. Dat denkt kim ook want die maakt direct een punt.
Ook sem plaatst de bal perfect op de achterlijn: weer een punt! En jaaaaa Dafne ziet ook een mooi plekje en slaat hem daar beheerst in. Boomerang Sem stoot ons bijna van de bank. Geblesseerd raken in het veld gebeurt niet zo snel, maar mensen aan de kant kunnen beter een helm opzetten… Door helaas wat communicatiefoutjes laten we de tegenstander toe wat puntjes te maken en daarmee komen we op een achterstand 6-9. Kim T wordt door de tegenstander bijna het veld uitgeslagen met de bal, ze kan er gelukkig wel om lachen. Ook maakt ze daarna gelijk een punt. Ja ja je moet die Kim T niet boos maken… Het staat inmiddels 12-17. Marjolein heeft nog een mooi blockje met succes! Ook Carmen weet de bal zeer tactisch op de rand te slaan die toch mooi in het veld van de tegenstander landt. En jaaa Sem heeft de smaak ook goed te pakken en valt echt hard aan. De de tussenstand is nu 16-23. Helaas scoort de tegenstander nog snel twee puntjes en is de laatste set helaas ook met verlies afgesloten.

We bedanken onze coach weer voor vanavond en onze trouwe klasse supporter. Vrijdag spelen we weer in onze eigen hal. Nu gauw naar huis.

Liefs dames 12

Details

Datum Tijd
21 maart 2022 20:00

Resultaten

Team1234
RAS-H DS 125252525
Dames 1219111418