Pieken en dalen (DS 12)

Verslag

Bij aankomst in Tilligte is er nog een kampioenswedstrijd aan de gang. Na een kleine ceremonie en wat foto’s van Dames 1 mogen we, een half uur later dan gepland, eindelijk starten tegen de nummer 3 van onze competitie.

We starten met een mooie opslag van Kim V. Maar helaas gaan het eerste punt van de wedstrijd naar Ti-Volley. We staan al snel 2-6 achter door een strakke opslag reeks van de tegenstander. Paulien en Celeste maken een prachtig blok; puntje voor ons. Ondertussen weet Lisanne een balletje te redden door te voetballen. Helaas krijgen we de bal terug en scoort de tegenpartij een punt. Het staat 7-14. Koen vraagt de eerste time-out aan. Hopelijk zorgen zijn wijze woorden hierna voor heel wat punten! Lisanne weet het gat te vinden linksachter: 9-18. We verliezen uiteindelijk de eerste set met 12-25.

Carmen mag deze set gaan spelen in de plaats van Stephanie. LET’S GO!! Het eerste punt voor ons in binnen; de tegenstander slaat tegen de antenne aan. Het staat 1-3. Door een mooie serve-reeks van Kim T staat het 3-3. Lisanne slaat daarna de bal perfect op de lijn, waardoor we met een puntje voorstaan. Het plafond is redelijk hoog, maar toch is het Kim V en Celeste al gelukt om deze te raken. Wie volgt hierna? Lisanne scoort een punt met haar mooi opslag: 6-8. Celeste heeft een goed tikballetje waarmee ze een punt scoort. Of dit eigenlijk wel de bedoeling was, weten we niet aangezien ze heel verschrikt kijkt. We staan helaas achter met 7-13. Tijd voor een time-out. De tegenstander ligt ondertussen op de grond de vloer te dwingen met hun eigen shirt, omdat er wat Casis is gevallen (haha). Kim V weet de bal mooi te redden en geeft alsnog een set-up voor Celeste. Zij maakt het af: 9-17. Kim V maakt daarna zelf een punt door een blok. Ook deze set eindigen we met 12 punten.

Kim V gaat eruit en Carmen wisselt naar spelverdeler. Lisanne heeft een mooi blok, maar deze komt terug. Daarna maakt ze het af door de bal op het net te slaan. Deze bal valt de goede kant op: 1-3. Paulien heeft een mooie aanval, maar helaas staat daar de tegenstander…. 2-7. Na de time-out heeft Celeste een mooi blok. Het staat 4-11. Kim T scoort daarna gelijk nog een puntje. De blok heeft hem net niet: yesss. Carmen redt een heel mooi balletje, waardoor de rally nog even doorgaat. We verliezen de rally alsnog: 9-17. Carmen pakt daarna nog een lastig balletje. Celeste maakt deze af. Puntje erbij. Paulien slaat de bal strak over: 11-18. Stephanie speelt in haar eentje een mooie rally. De bal komt telkens weer hij haar terecht. We zijn eindelijk bij de 13 punten!!! En jahoor be bal raakt weer het plafond. Dit keer is het Stephanie. De set is daarna ook voorbij. We gaan de volgende set voor 14 punten.

Kim V komt er weer in voor Carmen. Kim T staat al in haar eentje klaar bij het net om te beginnen. Even vergeten dat we nog “klappen” met elkaar. Paulien maakt ons tweede punt met een mooie aanval. Daarna maakt Lisanne gelijk ons derde punt door een harde opslag: 3-3. We komen snel achter te staan met 3-9. Stephanie heeft een pass die ze met arm/hoofd naar Kim weet te brengen. Het staat 6-11. NUMMER 4 die het plafond raakt. En het is….. tromgeroffel….. Lisanne. We staan achter met 7-16. Daarna krijgt ze een bal in haar gezicht. Maar ze weet de bal wel met haar neus goed te passen. We spelen de bal gewoon over het net. Het blok van de tegenstander komt weer terug, maar Kim V heeft deze. Celeste maakt het af, waardoor het 11-21 staat. We blijven bij de 13 punten steken. We verliezen de laatste set met 13-25. We nemen geen punten mee uit Tilligte.

Details

Datum Tijd
30 april 2022 17:00

Resultaten

Team1234
Ti-Volley DS 325252525
Dames 1212121313