Pas op mijn bier staat hier! (DS 12)

Verslag

We mogen weer!! De jongste van het stelde voor om een douch biertje te doen. De oudste van het team ik haal ze wel. Toppunt is bereikt er moet gelegitimeerd worden voor de douche biertjes. De coaches hadden vandaag heel veel bidons bij zich geen idee waarom?! Ach die dubbele tong valt niet op.

De eerste set is begonnen en helaas voor ons begon het een beetje moeizaam. Maar we komen er iets met in een tijdens de rally zegt Joost: mooi gedaan Celeste! (terwijl het eigenlijk Dafne was, maar bedankt voor de aanmoediging!)
Langzaam maar zeker komen we terug in het spel en hebben we hier en daar nog mooie aanvallen en reddingen. Celeste valt een bal heel mooi aan, helaas komt hij vol in het blok. Maaar gelukkig houdt Celeste goed haar koppie erbij en speelt heb verder met haar hoofd, waarna we de bal weer verder kunnen spelen.) Sem staat op het punt te serveren, wanneer ze in de rug wordt aangevallen door een ander team van Apollo 8, oeps? Sem blokt een bal van de tegenstander heel mooi af en daarna denkt Kim V ik wil wel even een 3 meter aanval doen. Terwijl ze al strak aan de 3 meter lijn staat, sprint ze omhoog en slaat ze hem mooi in. De set eindigt in 25-19 voor ons! Volgens mij zijn we goed warm gedraaid.

We beginnen de 2e aanvallend sterk met mooie punten van Dafne en Sem. Een bal wordt door de tegenstander in één keer terug gespeeld, maar Kim V denkt “dat kan ik ook” en speelt hem in één keer terug in het hoekje. Puntje erbij! Wanneer ze mag serveren maakt ze ook meteen een aantal aces en ketsballen. En zo bouwen we verder aan onze voorsprong. Carmen wordt erin gewisseld voor de serve en serveert meteen een ace en een ketsbal. En uiteindelijk winnen we de set met 25-15. Joost vraagt na de wedstrijd wie er als eerste had gelachen in deze set. Dat was Stefanie. We zeggen niet waarom.

3e set
We beginnen mooi met 2-0 Kim T is aan de opslag en die balletjes gaan er foutloos overheen! Met een aanval van Majo staat het 4-0 woehoeee! De tegenstander lijkt nog niet te snappen dat ze de bal over het net moeten spelen dus het staat 7-0. Carmen prikt een mooi balletje in het centrum en het staat 9-2. Ze maakt ook nog ff een ace.. 10-2!!! Dafne slaat er ook een balletje over en t is 11-2. Dafne slaat op en scoort een prachtig puntje. Ik denk dat het zo goed gaat en gezellig is door onze coaches Koen en Joost… Wat zouden ze in hun bidons hebben? Wonderwater? Of uhh wat anders? Nou ja er is in ieder geval een goed sfeer en het staat inmiddels al 20-5!!!! Wow wat gaat dat hardddd! Kim V dacht ff niet meer aan de achterlijn met serveren, maar slaat hem richting het basketbal net.. misschien toch een ander sport Kim? Sem heeft een strakke aanval maar hij komt toch terugg.. helaaaas maargoed het staat 21-9. Zouden we nog onder de 10 eindigen?? Alles voor dat gratis rondje van Joost dames, kom op!! Ace van Majooo! Het staat 22-10. De tegenstander serveert uit 24-12. Nog 1 PUNTJEEEE!!! En jas hoor, Majo prikt hem mooi in het hoekje! GEWONNENNNN!!! Eindstand 25-12.

We zijn klaar om de tegenstander onder de 10 punten te houden; LET’S GO! We beginnen gelijk goed met een puntje voor ons. Vanuit de bank wordt er geschreeuwd dat we moeten gaan voor “de andere roze”. En dat doet Sem. Nog een punt erbij. Het gaat even mis. We staan achter met 3-6. De coach zet een time-out in. Daarna volgt het puntje voor de coach! Stephanie weet een heel lastig balletje toch erover te werken; een puntje. We staan voor met 8-7. Sem is ondertussen lekker bezig met haar opslag. De tegenstander haalt de 10 punten; helaas geen rondje van de coaches voor ons. Er worden over en weer wat punten gescoord waardoor het nu 15-18 staat. Marjolein plaats een mooi balletje na de tweede time-out en het wordt 18-20. Carmen serveert daarna perfect; weer een punt. Maar helaas…. We kunnen de set niet winnen ?

Tot slot zeggen de coaches nog: altijd juichen en lachen en plezier maken! Koen en Joost, onze coaches van vandaag, bedankt. Publiek bedankt voor het kijken en de lezers voor het lezen van het verslag. We sluiten de wedstrijd af met bier, wijn, flugel en taart. Tot de volgende keer. Ohja Celeste is heel blij dat ze een lichaam heeft.

Liefs dames 12

Details

Datum Tijd
25 maart 2022 20:00

Resultaten

Team1234
Dames 1225252520
Harambee DS 1019151225

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland