Nog geen 10 minuten (DS 12)

Verslag

Daar gaan we weer! Na een korte voorbereiding gaan we dan ook beginnen aan de wedstrijd. Wel geteld heeft iedereen ongeveer 1 à 2 keer kunnen inslaan. Tja, we moeten het ook in de wedstrijd doen. Zonde als we onze energie nu al verspillen. Onze trainer staat op het andere veld te piepen.

De eerste set beginnen we met een lange rally. Vanaf rechts achterin slaat Dafne hem even over het net. We hebben een punt binnen. Kim en Marleen hadden allebei een mooie service reeks. In alle chaos maken we ook punten. We komen van 2-13 naar 20-21. Kim en Kim gaan synchroon. Helaas was onze inhaalslag niet voldoende.

De tweede set beginnen we helaas weer met een flinke achterstand 11-1. Een enkel puntje kunnen we nog binnenhalen, maar het gaat helaas nog niet best 15-6. Wel maakt Marjolein een fantastisch mooie duik. Na een lange rally met een paar mega blocks van onze zijde weet helaas de tegenstander toch weer een puntje te scoren. Kim T weet de bal strak over het net te serveren, weeeeer een punt! We hebben helaas de tegenstander niet meer kunnen inhalen en de tweede set hebben we dan helaas toch met 25-14 verloren ?

We beginnen aan de derde set meteen met een mooie lange rally die we helaas verloren maar de tegenstander sloeg daarna mooi in t net. Daarna een mooie aanval van Kim V in het centrum van de tegenstanders dankzij de set van Stephanie. Daphne maakt een mooie aanval in het hoekje en is aan de opslag Carmen zag een mooi hoekje waar ze de bal in kon prikken het staat 6-9 we hebben wat moeite met deze rotatie het staat 21-9 voor de tegenstanders.. elke keer als het goed gaat komt er een bal in het veld grrrrr helaas verloren met 18-25

Nou die vierde set gaan we pakken hoor!! Je kan zeggen wat je wil, maar die Carmen die doet alles voor de bal: die laat zich zo door een ander veld rollen. Celeste en Kim kunnen ook heel goed samenwerken, ze presteren het om gelijktijdig tegen de bal te slaan en hee nog goed over het net ook. Ja en Carmen is nog niet klaar met haar acties hoor ze laat er zo van de tegenstander 4 man op de grond liggen. Oeh Dafne gaat ook lekker hoor: eerst een mooie prikken (punt!) dan een goede serve (weer punt!). De tegenstander vindt Celeste een beetje eng, zodra Celeste aan het net staat vergeet de tegenstander zo te spelen. Maar hé intimidatie mag toch? Het wordt nu wel heel spannend hoor 20-20… Maar helaaaaas. De laatste set toch verloren 25-20.

Nou waar we in ieder geval erg goed in zijn dat zijn borrels drinken. Dat gaan we dan nu ook maar gezellig doen.

Tijdens het drinken van de borrels krijgen we te horen dat onze coaches op de tribune zaten. Bedankt Celeste! Hierbij de pep talk van onze coach:
‘Strijdend als 1 team kunnen jullie hen aan. 1 team 1 taak. Laat die oudjes maar een poepie ruiken. WANT JULLIE ZIJN APOLLO8!!!! WHOOOO’

‘Ahjo koppie omhoog. Kan gewoon nog hoor. De bal is rond ?. Gewoon heel eventjes ??‍♀️ minimaal 3 sets winnen achterelkaar.’ ‘