Nog eentje dan nog eentje dan en we gaan nog niet naar huis! (DS 12)

Verslag

We snappen er zelf ook niets van! ??‍♀️ Je zou denken hè: zo’n avondklok dan ben je wel op tijd thuis. Na twaalven sluit de kantine, maar ook de kroegen. Tja toch is het merendeel van het team na de wedstrijden niet voor 03:00 thuis.

De eerste set. We starten met een achterstand. Celeste maakt een super mooi blok. Hoppa puntje erbij. Stefanie en Kim zochten nog even iets te close contact met elkaar. ‘Ff voelen hoor’. Verder gaat alles goed. We zijn wat stil. Snappen wij ook niet normaal maken we ook wel meer lawaai. Onze coach geeft nog wel aan dat we moeten communiceren. We moeten die nog even zoeken in deze set. Op naar de volgende.

We beginnen goed aan de tweede set. Opslag aan onze kant de 1e punt is voor ons! Sem maakt een mooie aanval en de bal rolt over de handen van de tegenstander. VINO!! Ook Celeste maakt een mooie punt terwijl ze de bal achterover speelt. Marjolein duikt nog achter de ballen aan achterin het veld maar helaas.. IN wel in het verkeerde veld. Ondanks dat was de duik ontzettend spectaculair. En ook Kim maakt even een puntje achterover, dat voelt goed. Na de time-out serveert de tegenstander gelijk uit. De bal is weer voor ons!! We proberen nog te juichen voor een bal die uit is maar helaas de scheidsrechter trapt er niet in. Was het proberen waard. Ook na een set gespeeld vanuit bijna het andere veld scoort Sem een mooi punt. Marjolein maakt even een mooie blok en Carmen serveert de ballen heel mooi strak over het net. Stephanie speelt de bal naar mid en Celeste maakt een mooie aanval.

Derde set, there we go. Marleen begint al met een strakke actie: die weet de bal mooi met de voet te vangen, helaas zo hard dat ze hem uit trapte. Alle agressie in de aanval! De serve druk van Marleen mag er trouwens vandaag ook zijn. Waar haalt die meid de kracht ineens vandaan? Marjoleins opslag gaat ook lekker hoppa twee puntjes achter elkaar. Marjolein en Kim T willen de bal allebei heel graag en beuken elkaar bijna omver. Jammer genoeg staan we nog wel met 21-11 achter. Maar hè positief blijven: we kunnen deze set nog winnen! Helaas is het niet gelukt en zijn we met 25-11 geëindigd.

Vierde set beginnen we vol goede moed. Nu gaan we die oude vrouwtjes even een lesje leren. Kim T is in ieder geval lekker bezig die telt de punten van de tegenstander bij ons op, aan haar zal het dus zeker niet liggen deze set?. Sem laat geen bal gaan, die duikt alsof haar leven er vanaf hangt! Celeste weet ook aantal echt moeilijke ballen tegen te houden. Ga zo door dames! Maar helaas ook de laatste set verliezen we dik… 25-10.

Op naar de kantine. Vanavond doen we na de wedstrijd ook even een bardienstje. Ook hier staat Marleen en Kim lekker te knallen. We bedanken voor vandaag onze coach Anna en natuurlijk het publiek! Volgende week mogen we weer thuis spelen. Dan zijn onze beide coaches weer van de partij!